bannerPos

Tiden er afgørende når man snakker om digital dermatitis

Der blev afluret fif ved klovbeskæringsboksen, da spanske dr. Aruro Gomez delte ud af sin erfaring for en gruppe landmænd, som havde taget imod tilbuddet fra LandboNord og Vilofoss om at komme til temadag om klove digital dermatitis.

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
20-09-2019 11:39
Selvom det føles som om, at en digital dermatitis kommer af sig selv, ja så forsvinder den ikke af sig selv. Den kræver altid behandling, og jo hurtigere man sætter i gang, desto større er succesraten, lød det onsdag da udenlandske eksperter gjorde en gruppe nordjyske landmænd og klovbeskærere klogere på klovlidelsen. Først i Støvring og senere på bedriftsbesøg ved Aalborg.

En gruppe landmænd og klovbeskærere blev onsdag klogere på digital dermatitis da LandboNord og Vilofoss havde inviteret til klovdag. Først med indlæg i Støvring og senere med praktisk undervisning ved mælkeproducent Jens Kristian Emborg ved Aalborg.

- Fakta er, at der nærmest ikke findes en besætning uden digital dermatitis, og mange af jer stiller jer tilfreds med at have 20-30 procent køer med digital dermatitis, selvom det e

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

100 procent af svinene overlevede i forsøg med ny ASF-vaccine

Britiske forskere er kommet et skridt tættere på at udvikle en vital vaccine mod afrikansk svinepest (ASF), skriver PigProgress. I en nylig undersøgelse overlevede 100 procent af de svin, der var immuniseret med den nye vaccine, en dødelig dosis ASF-virus.
Side 1 af 1846 (36906 artikler)Prev1234567184418451846Next