Hæver notering for hundyr over 16 måneder

Danish Crown Beef hæver fra på mandag noteringen for hundyr over 16 måneder med 30 øre, mens de øvrige noteringer er uændrede.

Sydeuropa fortsætter de gode takter, og derfor hæver Danish Crown Beef fra på mandag noteringen for hundyr over 16 måneder med 30 øre, mens de øvrige noteringer er uændrede.

- Der er fortsat en stabil efterspørgsel til fornuftige priser på det europæiske marked for okse- og kalvekød. På det danske hjemmemarked bliver salget løftet af, at de private arrangementer, der har været udskudt grundet Covid-19 fortsat afholdes, og det giver en god efterspørgsel på de klassiske restaurantvarer.

- Alle konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage har været skubbet hen i sensommer og efteråret, og den efterspørgsel har vi kunnet mærke effekten af de seneste uger. Det skaber en god efterspørgsel på de dyre udskæringer fra især kalven, og sammen med en fin afsætning til detailhandlen giver det et hjemmemarked, som alt i alt er ganske positivt, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

Sætter tonen

På eksportmarkederne er det fortsat Sydeuropa, der sætter tonen i efterspørgslen og sammen med et godt salg af biprodukter er det med til at lægge bund under priserne.

- Turistsæsonen er blevet forlænget lidt, fordi der er mange, som gerne vil ud og rejse, og forventningen er derfor, at salget til Sydeuropa fortsætter en anelse længere, end vi har været vant til. Derfor er der en positiv trend, men vi er hele tiden opmærksomme på, at det er svært at vide, hvad normalen er, og hvor længe det fortsætter, siger Henning Sønnichsen.             

Læs også