bannerPos

En nervøs uge i vente før G20 møde

Peter Arendt

21-06-2019 18:08
Vi forlader en begivenhedsrig uge på diverse børsmarkeder. Aktierne i USA lavede hen over ugen nye kursrekorder, olieprisen ser ud til at komme op igen efter en stor nedtur, guldprisen fortsætter den kraftige stigning. Derimod blev afgrødepriserne sat under lidt pres. Næste uge forventer jeg bliver en endnu mere nervøs børsuge grundet G20-topmødet.

I næste uge fra den 28 til den 29 juni afholder de 20 medlemslande i G20, topmøde i Osaka Japan. Forud for mødet forventes det, at Donald Trump har noget med i ærmet og at han vil være mere imødekommen overfor Kina`s krav i forhold til den verserende handelskrig de to lande imellem, end tilfældet har været frem til nu.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Succes med nyt foldkoncept

Med nyt foldkoncept fravænnes en halv gris mere pr. so på Ulvehøjgaard ved Brørup, og de fravænnede smågrise vejer 1,6 kilo mere.

Forekomst af influenza har ingen sæson

Dyrlægerne hos Vet-Team anbefaler, at der tages prøver inden, vaccination mod influenza begyndes, men også med jævne mellemrum efterfølgende, for at se om det fortsat er den rigtige type, man vaccinerer imod.

Tag flere sorter ind

Hvedeforælder Finn Borum fra Sejet Planteforædling giver sit bud på, hvorfor man skal vælge sorter med forskellige dyrkningsegenskaber. Planteavler Esben Kappel benytter også denne strategi og glæder sig over udsigten til høje udbytter.

Ny presser i Danmark

Den nye bigballepresser, Kuhn LSB 1290iD, kører nu for første gang i Danmark.

Fendts Ideal 10-mejetærsker nærmer sig danske marker

IdealDrive – styresystemet uden rat - er en feature i Fendts kommende topmodel. De første mejetærskere fra producentens øverste hylde kommer til at køre tests i den europæiske høst i år. Danske kunder kan få en ny Ideal 10-maskine til 2021-høsten.

Rapsprisen stiger på trods af høstens kommen

Normalt falder rapsprisen under høst her i Europa. Det virker blot ikke til at blive tilfældet i år. I stedet presser den europæiske rapspris på for nye stigninger og det tyder dermed på, at rapshøsten i Europa ikke bliver for god i år.

Foretræk høst til den tidlige side

Landbonord anbefaler så tidlig høst som muligt.

Kornhøsten kører nemt

Kornet tørrer godt og vinterbyggen er mange steder snart i hus.
Side 1 af 1586 (31707 artikler)Prev1234567158415851586Next