bannerPos

Fransk hvedehøst kan blive den ringeste i 25 år

Dagsgraf: MATIF Hvede i euro pr. ton Nye meldinger indikerer, at dette års franske hvedeproduktion nu forventes at blive den ringeste i 25 år. Derimod ser det bedre ud med udbytterne i Rusland end tidligere antaget. Det er med andre ord en kompleks situation, vi står med på hvedemarkedet, og derfor har hvedeprisen svært ved at beslutte sig for retning i de her dage.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
28-07-2020 21:48
Det franske analysebureau, Agritel, vurderer, at dette års franske hvedehøst vil ende op med at blive på 29,22 millioner tons. Det vil i givet fald være den ringeste franske hvedeproduktion i godt og vel 25 år. Derimod ser det ud til at gå bedre med at høste hvede i Rusland end tidligere antaget.

Frankrig er den største hvedeproducent og eksportør af hvede i Europa. Men i år kommer den franske hvedeproduktionen ikke til at nå op på de niveauer, som de franske hvedeproducenter normalt præsterer. Ifølge det franske analysebureau Agritel, så vil dette års franske hvedeproduktion blive på 29,22 millioner tons. Det vil i så fald være den ringeste produktion af hvede, som de franske landmænd har leveret i 25 &arin

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next