bannerPos

Gødning virker stadig købsattraktiv

Peter Arendt

09-01-2019 16:27
Siden foråret 2018 har jeg haft en købsanbefaling på gødning. Det virker stadig som en god idé at købe gødning ind nu, hvor en svag oliepris har været med til at presse prisen for kvælstof ned de seneste måneder. Men pilen for kvælstof er stadig op på den lange bane, og derfor fastholder jeg min købsanbefaling på gødning.

Med kornpriser der igen peger opad, efter en større nedadgående korrektion hen over efteråret, står vi ikke kun i en situation, hvor kornpriserne igen er købsaktuelle. Vi står også i en situation, hvor det kan være en god idé at købe gødning.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next