bannerPos

Lettelse i markedet på baggrund af rygter

Redaktionen

18-05-2019 12:23

Bloomberg beretter ifølge Nykredit, at Trump ikke vil hæve toldsatserne på bilimport – i hvert fald ikke nu.

- Kilder siger, at præsidenten ikke vil hæve importtolden på biler og bildele i USA nu – som nogen ellers frygtede. Den beslutning bringer lettelse på de finansielle markeder, der allerede tumler med at vurdere konsekvenserne af de hårdknuder, der er opstået mellem USA og Kina, skriver Nykredit i en kommentar.

Rygterne gik på, at Trump blandt andet overvejede at indføre en toldforhøjelse på importerede biler og bildele til 25 procent som den strengeste mulighed.

- Er der hold i rygterne, så får de finansielle markeder lidt mindre at bekymre sig om på kort sigt, men truslen er ikke forsvundet, men altså tilsyneladende blot skudt til efteråret. Det er i tråd med vores forventninger, da vi har vurderet, at Trump næppe ville have for mange fronter i handelskrigen på samme tid, lyder det fra Nykredit.

Hvis biltolden alligevel bliver hævet, er EU klar med modforanstaltninger, der ifølge rygterne omfatter amerikanske varer til en samlet værdi af 20 milliarder dollar. Tilsvarende advarsler er kommet fra Sydkorea, skriver Nykredit.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.

Arla inviterer til kæmpe madfest i Aarhus og København

Tag på bæredygtighedsskattejagt, smag på nye råvarer eller lær at trylle madrester om til lækre måltider, når Arla igen i år afholder årets sjoveste madfestival for børn og barnlige sjæle. Særligt bæredygtige madvaner er på menuen ved dette års Arla Food Fest, der kan opleves i København d. 31. august og i Aarhus fra d. 6.-8. september.

Nord-West-noteringen statisk for 4. uge i træk

For fjerde uge i træk er den tyske Nord-West-notering for smågrise uændret. Og der er ikke meget, der tyder på ændringer fremadrettet.
Side 1 af 1573 (31447 artikler)Prev1234567157115721573Next