bannerPos

US-afgrøder op i pris trods ringe salg

Peter Arendt

08-01-2019 15:00
Den positive udvikling i handelskrigen mellem USA og Kina har for alvor fået en effekt på afgrødepriserne i USA. Både den amerikanske soja og den amerikanske majs fastholder de prisstærke takter og det endda til trods for, at det ikke går helt efter planen med at eksportere amerikansk korn.

Der er ret langt over til USA, når man står på en dansk mark med afgrøder. Alligevel må vi erkende, at vi også her i Danmark befinder os i et globalt afgrødemarked, hvor den pris, der sættes for afgrøder herhjemme, i høj grad påvirkes af, hvordan det går med afgrødepriserne ovre i Guds eget land.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next