bannerPos

WASDE-rapporten blev igen ignoreret

Peter Arendt

12-06-2019 17:44
Selvom der for anden måned i træk ikke var tale om en decideret prisstærkt WASDE-rapport, så endte kornpriserne alligevel med at stige, efter de nye estimater over den globale afgrødeforsyning blev offentliggjort af det amerikanske landbrugsministerium tirsdag aften.

Denne måneds WASDE-rapport over udviklingen i den globale afgrødeforsyning, var lidt af en blandet landhandel. Selvom rapporten samlet set ikke var decideret prisstærk, så endte rapporten alligevel med at sende især majs og hvedeprisen i vejret. de i, at især kornpriserne påbegyndte en ret kraftig optur, der for så vidt stadig er intakt, den dag i dag.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next