Vejen banes for unge som selvstændige i maskinstationsbranchen

Danske Maskinstationer & Entreprenører har oprettet netværket DM&E Junior. Netværket skal gøre det muligt for unge indenfor branchen at trække på erfaringer fra hinanden.

Mange unge finder uddannelse og job inden for maskinstations-, entreprenør- og skovbranchen. Samtidig drømmer en del af dem om en dag at springe ud som selvstændige – eksempelvis med egen maskinstation. For dem kan DM&E Junior måske være vejen frem.

Danske Maskinstationer & Entreprenører, DM&E, har med initiativet omkring netværket DM&E Junior gjort det muligt for unge indenfor branchen at trække på erfaringer fra hinanden. DM&E Junior har som mission at samle landets unge iværksættere og kommende erhvervsledere for at hjælpe dem med at navigere gennem udfordringer som generationsskifter og lederroller.

Ved at blive medlem får man adgang til en række fordele, der kan hjælpe den enkelte med at udvikle sig fagligt og personligt. Nogle af medlemsfordelene inkluderer faglige udflugter og sociale events, hvor de unge kan møde ligesindede unge fra hele landet.

- Det er vigtigt, at unge mennesker mødes og får en snak om, hvordan tingene er, og hvordan man gør de forskellige steder, fordi der er meget forskellige erfaringer fra forskellige steder og landsdele, siger Mikkel Olesen, formand i DM&E Junior ifølge foreningens hjemmeside.

Læs også