bannerPos

50 vaskerobotter til Frankrig

Redaktionen

09-02-2019 16:26

På Eurotier i 2016 stillede Washpower for første gang med en stand. Nu kan virksomheden konstatere, at det er fra Frankrig, at efterspørgslen efter virksomhedens vaskerobot for alvor kommer.

To franske virksomhedsejere fattede interesse for robotten, og derfor blev de inviteret til Danmark for at se Washpowers produktion. Efter besøget besluttede de at starte virksomheden ID1.Port, som skulle importere og sælge vaskerobotter i Frankrig.

- ID1.Port købte den første robot den 17. marts 2017, hvilket skulle vise sig at blive den første ud af mange. Sidenhen har de tilkoblet fem forhandlere, som skal sælge i andre regioner af Frankrig, oplyser Washpower, og tilføjer:

- Den 23. januar 2019 bestilte franskmændene deres vaskerobot nummer 50 på bare under to år. Sidenhen er også nummer 51 blevet bestilt.

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next