Maskiners GPS-anlæg er eftertragtede hos tyve

New Holland gør det langt sværere at stjæle GPS-anlæg, som tyve over hele Europa har kastet sig over.

Dårlig samvittighed er tilsyneladende ikke et problem for de tyvebander der huserer i Europa og stjæler GPS-anlæg. Det er målrettede og velforberedte tyvebander, som kommer snigende hen over markerne om natten for at undgå opmærksomhed og de sætter video-overvågningen ud af drift, mens de er i gang i maskinhuset.

New Holland gør nu noget ved problemet. Det sker ved at forhandlerne nu tilbyder kunderne sporingsløsninger til maskinernes GPS-udstyr, uanset om det er eksisterende udstyr, eller udstyr kunderne overvejer at købe. Sporingsløsningerne gør det muligt at genfinde udstyret og anholde gerningsmændene.

- Men husk alligevel at gemme dine vigtige data et sikkert og nemt tilgængeligt sted, lyder rådet fra New Holland

Sikkerhed og tilgængelighed

Hvis man både vil have stor sikkerhed og stor tilgængelighed for sine vigtige data, så tilbyder New Holland, at man kan oprette en konto på MyNewHolland og få adgang til datacentralen MyPLMConnect, hvor man kan uploade de data man har på sin USB-hukommelse eller liggende på din computer, så du har en sikkerhedskopi liggende.

Skal det være endnu nemmere, så skal man bruge en traktor med et Telematics abonnement og et dataoverførselsabonnement i kombination. Man skal stadigvæk have en MyNewHolland konto, men så kan man overføre data mellem sin traktors display og MyPLMConnect trådløst – uden at have en USB hukommelse eller en computer indblandet i logistikken.

Datasikkerhed er vigtig

Alle New Holland T7 Stage V og T8 Genesis traktorer har Telematics abonnement med fra fabrikken, så hvis du har sådan en traktor og endnu ikke har fået aktiveret dit Telematics abonnement og lavet en MyNewHolland konto, så er det første trin til at beskytte dine data. Din New Holland forhandler kan hjælpe dig til at komme i gang og kan også rådgive dig om dataoverførselsabonnementer.

Det er også muligt at få Telematics udstyr eftermonteret på tidligere traktormodeller og opnå høj datasikkerhed – forhør dig om mulighederne hos din New Holland forhandler.

Læs også

To nye mejetærskere og en direkte Næsgaard-forbindelse
New Holland lancerer ny stortraktor
Komfortpakke til Claas Arion-traktorer
Vestjysk maskinforhandler leverer markant fremgang
Høst-stop forbudt
Dansk dyrkning på toppen