Maskinforretning i markant vækst efter udflytning

Efterspørgslen og købelysten til nye og brugte entreprenørmaskiner, krav til et højt serviceniveau har været meget stor de sidste 12 måneder hos AE Maskiner i Randers. Så stor, at virksomheden allerede udvider – og lægger ekstra cirka 1.500 kvadratmeter til de 3.700 kvadratmeter – som de i forvejen har under tag.

Det er blot et år siden at maskinforretningen AE Maskiner flyttede fra Djursland til Randers Syd - en yderst central placering i Østjylland -– og det har været en succes.

Det er gået stærkt for maskinforretningen AE Maskiner, efter at man for bare ét år siden flyttede fra Djursland til nye lokaler i Randers.

Ingen kunne på forhånd vide, at den nye, centrale placering på Bronzevej i Randers Syd, med topmoderne faciliteter, med blandt andet 2.000 kvadratmeter værksted – i den grad ville betyde så stor en vækst.

AE Maskiner har overtaget HCP Maskincenter’s lokaler på Bronzevej 3, som en naturlig del af en udvidelse. Omsætningen er steget, antallet af medarbejdere er steget og nu udvider vi med yderligere areal inde og udendørs.

AE Maskiner er klar til at tage yderligere 1.500 kvadratmeter i brug og udstillingsarealerne udenfor bliver også udvidet.

- Vi har været igennem en fantastisk udvikling – og faktisk ganske interessant. Vi kan se en fælles vækstfaktor, der skinner igennem i hele AE Maskiner. Vi er ikke i tvivl om, at vores centrale placering ved E45 er en kæmpe fordel med hensyn til mobilisering, når vi dagligt skal servicere vores mange kunder overalt i Danmark, forklarer direktør Anders Ebbesen, og fortsætter:

- Vi kan nu udnytte muligheden af, at det er lettere at få medarbejdere - idet netop E45 binder tingene sammen og det betyder, at vi kan ansætte mekanikere, der bor længere væk - og dermed få servicevogne centralt placeret ude i landet – tæt på vores mange kunder.

Læs også