Ny udgave af Lemken Azurit

Lemken har netop introduceret en ny opdateret Azurit 10 tolv rækkers majssåmaskine, der også kan så sojabønner og solsikkefrø og anvende mikrogranulering til gødning.

Lemken har opdateret deres Azurit 10 majssåmaskine, der vil være tilgængelig fra september måned i år.

Lemken har opdateret deres Azurit 10 majssåmaskine, der vil være tilgængelig fra september måned i år. Den nye Lemken Azurit kommer i seks, otte eller tolvrækkers med en rækkeafstand på 50 centimeter.

Lemken Azurit 10 kommer også med udstyr til såning af sojabønner og solsikker. En anden ny funktion er automatisk frøadskillelse til majs med et system, der overvåger og justerer kvaliteten af frøadskillelsen.

Dette system kan eftermonteres på ældre maskiner. Et nyt gødningsovervågningssystem i Azurit 10 advarer automatisk føreren, hvis gødningsdiskene blive blokeret.

Tildeling af gødning i nærheden af frøet

Lemken tilbyder også endnu en features på den opdaterede Azurit 10. MicroHub 5, en sprederenhed, der gør det muligt at påføre mikrogranulering i direkte nærhed af frøet.

Mikrogranuler indeholder vandopløselige næringsstoffer, som er hurtigt tilgængelige for planter. Dette er især vigtigt i kolde, tørre forårssæsoner.

 

Læs også