Tre-i-én-fest i Rønnede var et stort tilløbsstykke

Johs. Møller Maskiner fik omsider holdt indvielse for den nye base i Rønnede, og der var samtidig afskeds- og jubilæumsreception for den tidligere direktør.

Den tidligere administrerende direktør Hans Holm (til venstre) fik omsider en velfortjent fejring. Foto: Jesper Hallgren Det skønne efterårsvejr lokkede mange af gæsterne udendørs. Foto: Jesper Hallgren Gæsterne blev naturligvis fristet af de små lækre anretninger. Foto: Jesper Hallgren

Gennem flere år har Johs. Møller Maskiner (JMM) haft vokseværk, og det medførte, at maskinforretningens sjællandske afdeling i Rønnede for knap et år siden flyttede ind i helt nye rammer.

Afdelingen har fortsat adresse i 4683 Rønnede, men nu på Symbiosen 3-5, hvor maskinforretningen har fået helt perfekte rammer og en bedre beliggenhed. Sydmotorvejen ligger i »baghaven«, og der er kun omkring en kilometer til af- og tilkørslerne i både nord- og sydgående retning.

I første omgang blev det – som følge af corona-pandemien – blot til en virtuel indvielse, men det blev der rådet bod på for nylig, hvor JMM Group markerede både indvielsen af det nye sjællandske hovedkvarter og samtidig holdt afskeds- og jubilæumsreception for den tidligere direktør Hans Holm.

- Det blev til en stilfærdig afsked med Hans Holm som administrerende direktør for hele vores koncern. Og vi kom heller ikke til at fejre ham efter fortjeneste, da han havde 25-års jubilæum i firmaet, forklarede direktør Leif Rudebeck Petersen op til den trefoldige markering, der blev et stort tilløbsstykke.

Både indenfor og udenfor i et herligt efterårsvejr var der masser af gæster, der til hyggelig livemusik kunne nyde den lækre mad. Hans Holm fik med lidt forsinkelse således alligevel en velfortjent fejring i virksomheden, hvor han nu har rollen som bestyrelsesformand.

Læs også