Åbent hus hos TBS Suldrup

I begyndelsen af 2020 overtog TBS Maskinpower forhandlingen af Fendt i det nordjyske fra Hjallerup Maskinforretning. Kort efter etablerede man den lokale afdeling TBS Suldrup i lejede lokaler hos maskinforretningen Sumas. Nu inviterer de til åbent hus.

Torsdag den 25. november inviterer TBS Suldrup til åbent hus. Det sker for første gang, siden TBS overtog forhandlingen af Fendt i Nordjylland efter det daværende Hjallerup Maskinforretning, hvorefter de lejede sig ind ved maskinforretningen Sumas.

TBS-afdelingen fik navnet TBS Suldrup, og her kan man til åbent hus blandt andet møde de to frontfigurer Ernst Winther Hansen og Keld Fulgsang.

- Vi ville gerne have inviteret kunderne sidste år, men det forpurrede coronaen som så meget andet. Men nu er muligheden der, selvom vi skal have coronapas igen, og vi ser frem til en god maskinsnak, en gratis pølse med lidt at drikke – og hvem ved? Måske også en god handel, siger Ernst Winther Hansen.

Nordjyderne har taget godt mod TBS

De besøgende kan få lejlighed til at se lidt nærmere på virksomheden og dens mange produkter samt selvfølgelig også få en snak med teamet bag.

Mandskabsstyrken i TBS Suldrup udgøres sælgerne Keld og Ernst og et serviceteam med værkfører, reservedelsfolk og dedikerede Fendt-montører, der efter behov suppleres af servicespecialisterne fra de øvrige TBS-afdelinger. Størstedelen af de ansatte har en fortid hos det nu forhenværende Hjallerup Maskinforretning.

De to sælgere hos TBS Suldrup har begge arbejdet dér, og de kender derfor områdets kunder særdeles godt.

Keld Fuglsang tager sig af området »nordenfjords«, mens Ernst Winther Hansen dækker området »søndenfjords«.

De er begge positivt overraskede over, hvor godt de eksisterende Fendt-kunder har taget TBS til sig som servicepartner og leverandør.

- Jeg vil selvfølgelig helst sige, at det er fordi, Keld og jeg er sådan nogle flinke fyre, men det skyldes nok også, at vi var så heldige, at nogle dygtige servicefolk fulgte med deres traktormærke, og at de øvrige TBS-forretningers serviceteams har været gode til at bakke op, når det har været påkrævet, siger Ernst Winter Hansen med et glimt i øjet.

Fendt er populær

Selvom den største del af succesen tilskrives teamet hos TBS Suldrup, så påpeger Ernst og Keld også det faktum, at Fendt er et populært traktormærke, der er kendt for høj kvalitet og god levetidsøkonomi. Mærket hører ikke til de billigste på markedet, hvilket måske afholder nogle fra at spørge efter tilbud. Det er ifølge Keld Fuglsang en skam. Dels er priserne meget afhængige af udstyrsniveauet og en god finansierings- og/eller serviceaftale, kan også gøre en stor forskel på totaløkonomien. Dels er der mange rigtigt gode brugte og højtudrustede Fendt-traktorer i udbuddet fra TBS Suldrup.

- TBS har traditionelt handlet meget med maskinstationer. De kører typisk mange timer, har en nyere traktorflåde med højt udstyrsniveau, og de fleste bytter hurtigt ud i flåden. Derfor vil der ofte være gode brugte Fendt på TBS Suldrups lager eller rundt om hos kollegerne i de andre TBS-afdelinger.

De to sælgere gør i øvrigt opmærksom på, at TBS Suldrup har meget mere end Fendt Full-Line at byde på, for mærker som Krampe, Bredal, Kuhn, Fasterholt, Dalbo og senest Gehl sælges også fra forretningen.

Tilfreds direktør

Jan Garder er adm. direktør for TBS Maskinpower og derfor også for TBS Suldrup.

Han er godt tilfreds med, hvad teamet bag TBS Suldrup har opnået på relativt kort tid.

- Hos TBS er vi fast besluttede på at spille en rolle som leverandør af traktorer, maskiner, redskaber og serviceydelser til dansk landbrug, maskinstationer og andre, der har glæde af vores produkter. Med TBS Suldrup som vores nordligste center dækker vi nu størstedelen af Jylland og kan servicere Fendt Full-Line med kort reaktionstid fra Kongeåen i syd til Skagen i nord, lyder det.

Læs også