Fendt er officiel traktorleverandør til verdensmesterskaber

Fendt-traktorerne bliver »Official Tractor Supplier« ved ECCO FEI World Championships 2022 i Herning, når hestene til august skal sikres optimale forhold for at præstere i verdensklasse.

Verdensmesterskaberne i fire ridesportsdiscipliner, springning, dressur, paradressur og voltigering afholdes på tre forskellige arenaer på det store stævneområde i Herning til august.

Stutteri Ask Stadium (MCH-fodboldstation) bliver hovedarenaen, hvor mesterskaberne i dressur og springning afvikles. Den store indendørs arena Jyske Bank Boxen danner ramme for mesterskabet i voltigering.

Derudover bliver BB Horse Arena, der bliver bygget ved siden af Stutteri Ask Stadion rammen om mesterskaberne i paradressur.

- Vi er meget stolte over at være en del af verdensmesterskaberne i Herning. For Fendt er denne begivenhed en fantastisk mulighed for at repræsentere vores produktsortiment og levere støtte til at forberede arenaerne med vores traktorer. Fendt-traktorerne sætter standarden med hensyn til kvalitet og effektivitet, og vi glæder os til at bevise det live i arenaerne, udtaler Kasper Glibstrup, som er Fendt Business Manager for Danmark og Sverige.

Læs også