Frontmonteret pickup-rive fra Kuhn

Merge Maxx-serien fra Kuhn fuldendes med pickup-rive, der kan producere foder med lavt indhold af sand og urenheder.

Kuhns serie af Merge Maxx pickup-river bliver nu udvidet med den frontmonterede Merge Maxx 440F, der er designet til at producere foder med lavest muligt indhold af sand og urenheder.

Og det er vigtigt med afgrøder med få urenheder og sten – både for at opnå høj foderkvalitet, men ikke mindst med henblik på at reducere driftsomkostningerne på snitteren.

Merge Maxx 440F er velegnet til forskellige typer behov. Den kan arbejde alene eller i kombination med de bagmonterede Merge Maxx 760, 950 eller 1090-modeller og også i kombination med GA-rotorriverne.

Skår i høj kvalitet

Merge Maxx 440F pickup-rivens to bånd er cirka én meter brede og optimerer transporten af afgrøden til et sideskår. Justering af båndet foregår centralt og uden brug af værktøj.

Den tre meter brede pickup og et skår på næsten halvanden meter giver maskinen den fleksibilitet, der gør Merge Maxx-serien så populær.

Afgrøden kan leveres på én eller to sider, så chaufføren kan selv bestemme, hvad der er mest optimalt i forhold til afgrøden og det efterfølgende køretøj. Pickup-riven er også en god løsning til effektivt at vende store skår, så de tørrer hurtigere.

Pickuppens størrelse, skårrullen og skårbøjlen optimerer opsamling af afgrøden. Alt efter afgrødemængden på marken tilpasser skårrullen og skårbøjlen selv op/ned-positionen for at sikre det bedste flow over på båndene, hvorefter afgrøden afleveres i ensartede, luftige skår, der er perfekte til det efterfølgende redskab.

Hydraulisk affjedring

Via et kugleled kan terrænets ujævnheder følges +/- 10 procent, og for at sikre stabilitet ved vending på forageren samt under transport, låses pendulophænget automatisk, når maskinen hæves. Den hydrauliske affjedring beskytter græssets vækstzone og sørger for, at der ikke kommer urenheder i foderet.

To store roterende slæbesko forhindrer maskinen i at skrabe over jorden, så græssets stub ikke beskadiges, når der drejes. Slæbeskoene kan tilpasses forskellige forhold som snithøjde, fodertype og afgrødemængde.

Fra traktorens kabine kan chaufføren justere og tilpasse arbejdspositionen, båndets hastighed og skårets placering. Trykmåleren er placeret i chaufførens synsfelt. Maskinens bagskærm mod traktoren er gennemsigtig, så chaufføren kan følge med i afgrødeflowet under arbejdet.

Som ekstraudstyr kan der fås net til at begrænse planterester der hvirvler rundt, samt skårdug og sidespejle til at hjælpe chaufførens udsyn.

Læs også