Nå til tops med smart 2-i-1 løsning

Er man træt af at stå på en vakkelvorn stige i en akrobatisk stilling, mens man forsøger at save grene eller klippe hæk? Så kan svaret være en lang 2-i-1 løsning.

120iTK4 er navnet på Husqvarnas batteridrevne kombimaskine, der giver brugeren to maskiner i én: Sav og hækkeklipper.

Det gør kombimaskinen til en alsidig og praktisk maskine, der kan håndtere alt fra trimning af omfattende hække til beskæring af store træer.

Ikke nok med, at man let kan skifte mellem sav og hækkeklipper, man kan også takket være teleskoprøret udvide længden på begge med helt op til fire meter.

Så mens man står sikkert på jorden, kan man justere længden på røret og nå højt op i trækronerne eller til det øverste af hækken.

Præcis vinkling

For præcis skæring kan vinklingen justeres, så man både kan klippe lodret og i flere skrå vinkler. Det betyder, at man også kan bruge 120iRTK4 til klipning af hække i forskellige højder, ligesom kan kan vinkle saven til at beskære præcis, hvor man ønsker det.

Den teleskopiske stanghækkeklipper og -stangsav kombinerer den stærke kraft, der kendes fra benzindrevne maskiner, med ingen direkte emissioner og en overraskende støjsvag drift.

120iTK4 kan deles i to for nem transport og opbevaring. Maskinen kan købes som samlet 2-i-1 løsning eller separat med enten stangsav eller hækkeklipper.

Læs også