Bygger nyt maskincenter på 2000 kvadratmeter

Helms TMT-Centret holdt rejsegilde i går på sit nye 2.160 kvadratmeter store maskincenter under tag på den 17.000 kvadratmeter store grund i Ringsted ud til E20-motorvejen.

Fra venstre maskinhandler Allan Helms, distriktschef for Sjælland og øerne, Kim S. Hansen og Jakob Helms, alle Helms TMT-Centret. Foto: Per Jørgensen

I går kunne Helms TMT-Centret A/S holde rejsegilde på virksomhedens nye domicil i Ringsted ud til E20-motorvejen på Kærup Parkvej.

Som det er bekendt, har Helms TMT-Centret været placeret i Ringsted de seneste 10 år, men valgte sidste år at sælge sit domicil på Kærup Parkvej 17 til Semler Agro A/S.

Helms TMT-Centret valgte i stedet for at bygge et helt nyt maskincenter på 2.160 kvadratmeter på den 17.000 kvadratmeter store grund virksomheden ejer i Ringsted. Det nye Helms-byggeri kommer til at ligge i forlængelse af Semler Agros kommende maskincenter i Ringsted.

Helms-byggeriet skal være indflytningsklar til ultimo oktober i år, hvor Semler Agro i samme bevægelse også flytter til Ringsted fra Næstved. Det bliver et maskinmekka på Kærup Parkvej i Ringsted. Udover Helms TMT-Centret bliver det også domicil for Semler Agro, Scantruck, Mertz, Hydrema, Nicolaisen & Larsen og S.D. Kjærsgaard.

- Vi ser frem til at flytte ind i vores nye domicil og yde den bedste mulige opbakning til vores forhandlere og kunder på Sjælland og øerne, siger maskinhandlerne Allan og Jakob Helms, der i dag ejer Helms TMT-Centret.

Læs også