20 års erfaring:: Rexor-serien er bevet opdateret

Grimmes Rexor-serie, der bygger på over 20 års erfaring har fået en grundlæggende opdatering forud for årets roekampagne.

Udviklingen af den nye Rexor 6200 med 30m³ og Rexor 6300 med 45m³ bunkervolumen har tilgodeset mange kundekrav, oplyser den tyske maskinproducent Grimme, som har færdiggjort opdateringerne op til årets roekampagne.

Med den nyudviklede optagningsforsats, de føreraflastende betjenings- og assistentsystemer samt det nye design er der sat nye standarder med hensyn til ydeevne, økonomi og komfort.

Det nye optagningsaggregat

Den innovative optagningsforsats er som standard forsynet med syv rengøringsvalser, som sørger for en mere effektiv og højere rensning. Takket være den udvendigt liggende ramme har føreren altid uhindret udsyn til valsebordet og hele optagningsanordningen.

Oppelhjulet og kitskærs-optagningsaggregatet er udstyret med et vedligeholdelsesfrit drev og en ny vedligeholdelsesfri konstantaftopper, som arbejder mere agilt og hurtigere på grund af den lavere egenvægt.

Alle snittervarianter føres nu vha. tastemeder foran snitterakslen, der sikrer en konstant optimal bladfjernelse samtidig med at slidet reduceres.

Det nye oppelhjul

Den nye version er udstyret med fire i stedet for to roefølere, som også kan bruges som højdefølere og kan herved føres endnu mere præcist i rækken og til den optimale højde.

Det aflaster føreren og forbedrer autopilotens styring ved kørsel i kurver. Ved dette nye følehjulakselkoncept er en følehjulsaksel mellem snitter og hjulskær ikke nødvendig. Det forbedrer mærkbart udsynet ind i optagningsaggregatet, reducerer optagningsvægten og sliddet til et minimum.

Den aktuelle situation på det globale sukkermarked er vanskelig og svær at forudse. For at give brugerne maksimal anvendelsessikkerhed ved overskuelig investeringsrisiko fås den nye Rexor-generation inklusiv fire års garanti. Som prikken over i'et fås denne pakke for første gang med attraktive og fleksible lejemodeller.

- I kombination med servicepakkerne står intet i vejen for en succesfuld roekampagne. Hermed er den nye Rexor ikke bare teknisk, men også økonomisk løftet til et nyt niveau, skriver Grimme i en pressemeddelelse.

Læs også