Nyt robotpartnerskab i Danmark

AllAgBots Nordic har indgået et partnerskab med den hollandske robotproducent AgXeed. AgXeed er robotproducenter og fokuserer på fuldautonomiske robotløsninger til landbruget. AllAgBots Nordic vil fremadrettet varetage rollen som den officielle distributions- og servicepartner i Danmark.

- Vi oplever rigtig stor interesse for autonome løsninger til landbruget. AllAgBots Nordic vil fremover varetage både rådgivning, salg og servicering af de autonome løsninger fra AgXeed. Vi glæder os til at se synergien vokse mellem virksomhederne og kan allerede nu berette om en spændende, udviklingsrig og innovativ fremtid, forklarer Henrik Rasmussen, administrerende direktør for AllAgBots Nordic.

AgXeed fokuserer på virtuelle planlægningsværktøjer og datamodeller. Ifølge virksomheden muliggør værktøjerne en forhåndsplanlægning af arbejdet, hvilket sikrer en effektiv afgrødedyrkning.

- Det næste logiske skridt i udviklingen af mere moderne og professionelt landbrug inkluderer i høj grad autonomi. Der er ikke kun tale om maskinel autonomi, men også automatisering og optimering af arbejdsprocesser i marken, siger Joris Hiddema, administrerende direktør for AgXeed.

De første AgBot’s fra AgXeed kommer til Danmark i næste måned, hvor der afholdes en række demodage.

Læs også