Større og bredere sortiment af hybridmaskiner

Volvo øger størrelsen og sortimentet af sine hybridmaskiner med en ny stor hybrid-gravemaskine.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lancerer sin største model til dato i det fortsat voksende hybridsortiment, hvilket er med til at øge brændstofeffektiviteten med op til 17 procent.

Med lige så stor en kraft som deres modstykker, der ikke er hybridmodeller, har 38-tons serien af EC380E Hybrid ekstra fordel af at være et mere miljøvenligt valg, der giver en reduktion af CO2-udledninger på op til 15 procent.

Med den specielle Volvo-hydraulikhybrid-teknologi er modellen en mulighed for kunder, der vil spare brændstof, sænke udledningerne og øge rentabiliteten af deres virksomhed.

Det er nu den største hybridgravemaskine i serien og er bygget på et solidt fundament. Siden lanceringen har den vist sig som en pålidelig partner på arbejdspladsen og er for nylig blevet opgraderet med en spritny transmission og er blevet suppleret af to nye hybridmaskiner i serien – EC250E Hybrid i 25-tons klassen og EC350E Hybrid i 35-tons klassen.

Hver enkelt maskine i hybridsortimentet anvender Volvos enestående hydraulikhybridteknologi, der høster »gratis« energi, som genereres af den nedadgående bevægelse af gravemaskinens bom.

Bommens kraftige og regelmæssige nedadgående bevægelser oplader en hydraulisk akkumulator, som derpå lagrer og leverer energi efter behov til at drive den hydrauliske hjælpemotor, der hjælper med at drive motorsystemet.

Hybridmodellerne går ikke på kompromis med færdighederne, og disse gravemaskiner har samme høje styrbarhed og ydeevne som ikke-hybrid-maskinerne.

Den omkostningseffektive og pålidelige hybridløsning er nem at vedligeholde og består af en håndfuld tilføjelseskomponenter, hvilket betyder ingen afbrydelser eller komplikationer for, hvordan de højtydende gravemaskiner i 38-tons klassen fungerer.

Med denne nyeste maskine i hybridserien er Volvo CE engageret i en mere bæredygtig drift og et reduceret miljøaftryk.

Læs også