Finnerne er rykket til Roskilde

Torben Larsen og Viktor Houlind fra Maskincenter Roskilde & Ringsted har oprettet virksomheden Avant Sjælland ApS, som overtager eneforhandlingen af Avant øst for Storebælt efter Hørve Maskinhandel.

Hugo Hansen (til venstre) og Peter Andersen følger med til Avant Sjælland ApS fra Hørve Maskinhandel og vil hjælpe med at servicere kunderne. Privatfoto

Torben Larsen er blevet kompagnon med Viktor Houlind, og gik 1. oktober i luften med firmaet Avant Sjælland ApS.

- Vi skal repræsentere Avant øst for Storebælt, hvilket vil sige Sjælland, øerne og Bornholm, siger medejer af Avant Sjælland Torben Larsen.

Tidligere har maskincenteret solgt minilæssere af et andet mærke, men nu er skiftet altså sket til fordel for det solide, finske mærke Avant. 

- Vi har været heldige. Med til firmaet følger to servicemedarbejdere fra Hørve Maskinhandel, efter at indehaveren af Hørve Maskinhandel, Gert Jensen, har et ønske om at afhænde forretningen på sigt, siger Torben Larsen.

Samtidig bliver Avant Sjælland eneforhandler af mærket i det østlige Danmark og overtager således tomrummet efter Hørve Maskinhandel. 

Tættere på København

- Og det hele kommer til at foregå i samarbejde med Sorring Maskinhandel, så vi kan servicere og betjene lokalt. Og i og med, at Avant Sjælland rykker tættere på København, ser vi et stort potentiale i hovedstaden og hele Nordsjællandsområdet, siger Torben Larsen.

- Vi kommer til at passe kunderne med den samme service, som de altid har fået, lyder det fra Torben Larsen.

Adressen på Avant Sjælland er den samme som for Maskincenter Roskilde & Ringsted, Hovedvejen 3, 4000 Roskilde.

- Det er rigtig godt, for vi kommer til at udnytte de synergier, der ligger i det, siger Torben Larsen.

Læs også