Stor succes med forhandling af CF Moto

Vestergaards Maskinservice er forhandler af CF Moto i hele Jylland. Og deres forhandling er gået så godt, at det faktisk er kommet lidt bag på vendelboerne selv.

Det er kommet lidt bag på Martin og Laurits Vestergaard, hvor populær deres forhandling af CF Moto, er blevet.

- Sidste år solgte vi 39 CF´ere, og alene siden Hjørring Dyrskue, har vi solgt fire af den her model, siger Martin Vestergaard og peger på en Cforce 850Xc Gray Edition.

Det er en ny model, som gutterne fra Vodskov i Vendsyssel viste frem på Hjørring Dyrskue for første gang i sommers og igen tidligere på måneden på Kimbrerskuet.

- Der har virkelig været stor interesse for den model. Den der står her, er også allerede solgt. Det er til en, der har over 1.000 kødkvægsdyr, som han skal holde opsyn med hver dag, fortæller Martin Vestergaard.

Stor interesse

Martin og Laurits Vestergaard overtog Vestergaards Maskinservice i 2016 efter deres far og svigerfar, Ole Vestergaard, som havde drevet virksomheden siden 2001.

Før Vestergaards Maskinservice fik CF Moto, havde de Polaris. En forhandling de havde i 16 år.

- CF Moto har været virkelig godt for os, og jeg er faktisk imponeret over hvor stor interessen er. Det er et billigere alternativ og maskinerne henvender sig meget bredt. Vi sælger ikke alene ATV´er til landbrug, men også til folk, som skal bruge dem på jagt, og også en del til private kunder, forklarer Martin Vestergaard, som også har sendt en enkelt til Grønland.

Terrængående maskine

Cforce 850Xc Gray Edition er en to-cylindret maskine på 850 kubik.

- Den har et helt andet moment og virkelig god servostyring, forklarer Martin Vestergaard.

Maskinen er monteret med 14-tommer hjul og har en større frihøjde end andre maskiner, hvilket gør den velegnet til kørsel i terræn.

Ingen leveringsudfordringer

CF Moto producers i Kina, og leverer maskiner fra 400 til 1.000 kubik i tre serier; Cforce, Uforce og Zforce.

Selv får Vestergaards Maskinservice maskinerne hjem fra importøren i Sverige.

- Vi har ingen leveringsudfordringer med dem her, slet ikke. Det er fordi man i Sverige har været virkelig gode til at bestille stort hjem, forklarer Martin Vestergaard.

Vestergaards Maskinservice sælger, servicerer og reparerer ikke alene CF Moto ATVér, men også UTV´er, plus et hav af redskaber. Herudover er de forhandler af Manitou, Dk-Tec og Striegel.

- Vi har ingen leveringsudfordringer med FC Moto, slet ikke.

Martin Vestergaard, Vestergaards Maskinservice

Læs også