DM i Traktortræk i Tusindårsskoven

Cirka 60 trækkere og en forventning på op mod 7.500 tilskuere skal skabe den helt rette stemning, når der den 2. september afholdes traktortræk på Fyn.

Lørdag den 2. september afholdes Danmarksmesterskaberne i traktortræk i smukke omgivelser i Tusindårsskoven i Odense, der tilbage i 2016 også udgjorde rammerne for det store DM, der forventes af kunne præsentere 60-65 af landets bedste trækkere for op mod 7.500 tilskuere.

- Området er smukt og helt perfekt – og vi kommer til at få det optimale ud af det ved både at tilbyde campingområde, livemusik om aftenen og anden underholdning udover trækkene i løbet af dagen, fortæller Thor Laursen, der er en del af styregruppen.

- Det er jo kun de allerbedste, der er kvalificeret til mesterskabet, vi får at se på banen. Så det er altså nogle dygtige trækkere, der ved, hvad de har med at gøre i traktorer, der er tilpasset til opgaven med meget stor nøjagtighed.

I styregruppen, der tilbage i januar 2022 sendte ansøgningen om at afholde DM i Tusindårsskoven, sidder foruden Thor Laursen også Marius Jensen, Anders Lindenskov, Mikkel Dreyer, Simon Buse, Julie Devantier og Christina Clausen.

Hver især repræsenterer de en enkelt af de tre lokale fynske landboungdom foreninger.

- Det har været en fornøjelse. Vi samarbejder på kryds og tværs og lærer endnu flere gode, engagerede mennesker at kende. Det er et sammenhold, vi ikke har så tit, så det er virkelig noget, jeg har tænkt over, at vi godt kan være stolte af. Den store flok af frivillige, der bare stiller op. Det er imponerende, siger Thor Laursen.

DM i traktortræk

Tid og sted:

Lørdag den 2. september klokken 11 i Tusindårsskoven, Falen 177, Odense V

Entre:

Gratis for LU-medlemmer, medlemskab skal fremvises

Øvrige 150 kroner for voksne
Børn under 12 år gratis

Betaling på dagen:
Der kan betales med MobilePay og kontant

Læs også