bannerPos

Åben Maskinvej lukket med manér

Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten markerede åbningen af Åben Maskinvej for de fem maskinfirmaer, som har hjemme på samme på Kærup Parkvej. Her klipper borgmesteren med selskab af repræsentanter for firmaerne. Yderst til venstre Scantruck-direktør Bo Sundroos.

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær og journalist
06-03-2019 17:13
Entreprenør satte punktum ved at snuppe to Komatsu-gravemaskiner i ét hug.

Entreprenørfirmaet Tuse Næs Entreprenøren fra Holbæk-egnen nåede omkring Scantruck i Ringsted, inden årets femdobbelte åbent hus-arrangement på Kærup Parkvej lukkede lørdag eftermiddag. Det var salgskonsulent Jesper Björg hos Scantruck særdeles tilfreds med. Firmaet fra Holbæk-kanten lukkede nemlig de to dages Åben Maskinvej for fem maskinfirmaer med at købe to Komatsu-gravemaskiner.

- Totalt solgte vi seks maskiner i løbet af de to dage, og heraf tegnede Tuse Næs Entreprenøren sig så for de to otte-tons Komatsu PC80’ere. Det blev et effektfuldt punktum for to rigtig fine dage, hvor både vi hos Scantruck og kollegerne hos de fire andre maskinfirmaer havde besøg af rigtig mange maskininteresserede, fortæller sælger Michael Lehnshøj fra Scantruck Øst-afdelingen i Ringsted.

Flere end sidste år

- Vi oplevede forskellige strømme af gæster i løbet af de to dage. Nogle perioder af dagene var forholdsvis rolige, mens der til andre tider var masser af besøgende. En god indikator for, at Åben Maskinvej 2019 blev en rigtig fin oplevelse, er pølsemandens aktivitet. Fredag blev der langet 600 portioner over disken, mens niveauet dalede en anelse til 500 om lørdagen, siger Michael Lehnshøj.

Det var de fem maskinfirmaer Scantruck, Hydrema, Nicolaisen & Larsen, Helms TMT-Centret samt Mertz, som alle har adresse på Kærup Parkvej, der igen inviterede til samtidigt åbent hus. Åbenlyst en god idé. Maskininteresserede tog turen fra nær og fjern for at opleve muligheden for en hel håndfuld maskinfirmaer vise sig frem. Den første Åben Maskinvej blev afviklet i fjor, og vurderingen fra aktørerne lyder på, at dette års arrangement trak lidt flere besøgende end sidste år.

- Selvom det naturligvis er godt at sælge maskiner direkte på et åbent hus-arrangement, handler det jo i høj grad om at få en god snak med de mange gæster. Vi kan konstatere, at det blev en rigtig god weekend med fin stemning, siger Michael Lehnshøj fra Scantruck.

 

BL vil debattere natur med økologerne

Bæredygtigt Landbrug arrangerer debat med deltagelse af Økologisk Landsforening i dag på Naturmøde i Hirtshals.

Kalvenotering til debat

På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Landbrugets lavbundsjorder udfordrer klimaet

Jeg er rigtig glad for at se, at erhvervet har besluttet sig for at være en del af løsningen og ikke fremstå som klimaproblemet, skriver Poul Erik Jørgensen.

Stemningen er vendt fuldstændigt

Afregningsprisen er ved at komme på rette kurs, årsregnskabet for et barskt år er landet, og optimismen kan spores. Ifølge chefkonsulent i driftsøkonomi hos Centrovice, Søren Bækholm, er det nu oplagt at få lagt en strategi for den fremadrettede produktion.

DLG opkøber grovvareselskab i Sønderjylland

DLG har opkøbt Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder. Ejer af Hindrichsen ønsker at gå på pension.

Roedag på Sofiehøj ved Maribo i juni

Forskellige skadevoldere er i søgelyset, når roedagen holdes for alle interesserede.
Side 1 af 1548 (30941 artikler)Prev1234567154615471548Next