bannerPos

Agco styrker indsatsen på eftermarkedet

På billedet ses fra venstre eftermarkedschef Flemming Madsen (DMC), eftermarkedskonsulent Mogens Bredtoft (DMC) og Aftersales Commercial Manager Lasse Rask (Agco Danmark).

Per Jørgensen

Journalist
08-03-2019 12:33
Agco Danmark går i tæt samarbejde med Dansk Maskincenter.

Antallet af landbrug falder og størrelsen på de enkelte landbrug bliver større, samtidig med at gennemsnitsalderen for landmanden stiger. Dette – sammenholdt med at man på maskinhandlersiden samler sig i færre, men større enheder – betyder at afstanden til kunderne fra maskinhandleren øges.

- Behovet for at opsøge og servicere vores kunder, er vitalt for at fastholde og udvikle relationerne og øge vores markedsandel, siger Lasse Rask, der er Aftersales Commercial Manager hos Agco Danmark.

- Sidste år iværksatte vi en række aktiviteter, der konkret fokuserede på det store potentiale, der ligger i eftermarkedet. Allerede nu kan vi se at denne strategi begynder at give pote. Blandt andet kan vi konstatere at interessen og salget for Agco genfabrikerede dele med samme garanti som nye dele, er i fremmarch, forklarer han.

- Vi har ligeledes udviklet et koncept til forhandlerne, hvor vi tilbyder værktøjer og træning til at styrke og supportere det opsøgende eftermarkedssalg.  Så grundlaget er i orden – og vi ser frem til at følge de konkrete resultater, påpeger han.

Tæt samarbejde

I forbindelse med den øgede satsning på eftermarkedet, har Dansk Maskincenter (DMC) netop ansat Mogens Bredtoft i en nyoprettet stilling som eftermarkedskonsulent.

- Med ansættelsen af Mogens styrker DMC deres eftermarked – både hvad angår salg og service. Fra Agco Danmark side vil vi supportere salget og aktiviteterne og

 -  i et tæt samarbejde med DMC – sikre løbende opfølgning på salgsudviklingen, slutter Lasse Rask.

Marked: Tyske svinepriser står overfor markante stigninger

Der er stor efterspørgsel på smågrise i Tyskland, og derfor er der udsigt til markante prisstigninger, skriver Danske Svineproducenter.

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.-6. juli

Horsch sætter omsætningsrekord

I 2018 opnåede Horsch den største omsætning i firmaets historie.

Prognose: Smågrisepriser bliver bedre end forventet

Den sæsonmæssige nedtur i tredje og fjerde kvartal bør blive moderat, lyder vurderingen i en ny prognose for smågrisepriserne.

LDM-advokat om Arla-aftale: Vent med at skrive under

Arlas nye aftale, som venter på underskrift fra andelshaverne, giver mindre indflydelse, mere ulighed og farvel til vedtægterne, mener Lauge Fastrup.

Afregningspris, afregningspris, afregningspris

Afregningsprisen har ikke givet overskud til ordentlig honorering og normalt vedligehold for den gennemsnitlige mælkeproducent, mener LDM-formand.
Side 1 af 1495 (29881 artikler)Prev1234567149314941495Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer