bannerPos

Bedre Valtra-service i Sønderjylland

Valtra tilbyder nu endnu bedre service til deres kunder i Sønderjylland.

Per Jørgensen

Journalist
27-05-2019 10:06
Servicecenter Syd, Rødekro og Valtec ved Gravens vil fremover arbejde sammen om service af Valtra-traktorer. De to firmaer har netop underskrevet en samarbejdsaftale, hvorefter Servicecenter Syd bliver servicepartner for Valtec.

Valtec i Gravens nær Kolding har ansvaret for salg og service af Valtras velkendte traktorprogram i et forholdsvis stort område fra grænsen op til Horsens i nordøst og Nørre Nebel i nordvest.

Firmaet har sine egne folk placeret rundt i området og har derudover et samarbejde med Varde Traktorlager om service, men har længe haft et ønske om at styrke arbejdet i det Sønderjyske.

Derfor glæder det Flemming Tandrup fra Valtec, at det nu er lykkes at etablere et formaliseret samarbejde med Servicecenter Syd i Rødekro, og han fortæller:

- De er kendt som rigtigt dygtige Valtra-folk og servicerer allerede mange af områdets Valtra traktorer, så der er alle muligheder for at etablere et frugtbart samarbejde for alle parter.

Jan Marcussen, der ejer Servicecenter Syd, er også godt tilfreds med den nye struktur, og siger i en kommentar:

- Som servicepartner får vi adgang til den nyeste Valtra viden, software osv., og vi får en endnu bedre reservedelsforsyning, så jeg er sikker på, at det bliver godt både for os og naturligvis først og fremmest vores kunder.

Han fremhæver, at han og hans medarbejdere tilsammen har en betydelig erfaring med Valtra.

Fra Valtec, bliver det udover backup fra serviceteamet, primært sælger Johannes Petersen kunderne kommer til at møde i området. Han bor privat i nærheden af Rødekro og kender derfor området godt.

Servicecenter Syd blev etableret i 2002, da Jan Marcussen købte Maskincenter-Syd i Åbenrå og flyttede aktiviteterne til Rødekro for at levere maskiner og service til landbruget i området. Også resten af den grønne sektor og private kunder med grønne fingre kommer ofte i butikken på Skånevej 31 i Rødekro. Her sælges bl.a. Stiga, Jonsered, Gardena, Grillo, Klippo, Croni og Honda ATV.

Store forventninger til kommende supermiddel

Forventningerne til et nyt svampemiddel, Inatreq, der forventes godkendt i Danmark til 2021-sprøjtesæsonen, er så store, at kemifirmaet Corteva i torsdags startede en ny fabriksdel i Frankrig alene til denne produktion.

Nye tendenser og udfordringer i dansk svineproduktion

Seges Svineproduktion har tirsdag og onsdag i denne uge afholdt det årlige Fagligt Nyt i Horsens, hovedsageligt med rådgivere og dyrlæger som deltagere. I år bød programmet blandt andet på emner som bæredygtighed, søer & pattegrise, grisevelfærd, mindre zink og antibiotika, samt økonomi og optimering af svineproduktion.

Ulovlig indtrængen: Veganerdebatten raser derudaf på Facebook

Historien om at L&F planlægger at lægge sag an mod Veganerpartiet for ulovlig indtrængen hos en svineproducent på Falster har fået særdeles meget liv de sidste par dage. En lang række landmænd mener, at der ville være tale om en bananrepublik, hvis det blev frit bare at gå ind på andre folks ejendomme. Derimod mener flere veganere, at den ulovlige indtrængen er “et nødvendigt onde” for at dokumentere, hvad de betegner som dyremishandling.

Tiden er afgørende når man snakker om digital dermatitis

Selvom det føles som om, at en digital dermatitis kommer af sig selv, ja så forsvinder den ikke af sig selv. Den kræver altid behandling, og jo hurtigere man sætter i gang, desto større er succesraten, lød det onsdag da udenlandske eksperter gjorde en gruppe nordjyske landmænd og klovbeskærere klogere på klovlidelsen. Først i Støvring og senere på bedriftsbesøg ved Aalborg.

- Vi vil gøre en hel del anderledes fremadrettet

På baggrund af PRRS-smitten fra ornesæden hos Hatting afholdt Seges Svineproduktion i sidste uge to informationsmøder om situationen i Horsens. I denne uge blev Fagligt Nyt i Horsens indledt med aktuel information om den kritiske situation – netop i Horsens. Den kom fra afdelingschef for Veterinær & Kvalitetsforhold, Seges, Bent Nielsen.

Kliplev-biogas er klar til at indgå aftaler med landmænd

Nu kan landmænd indgå en leverandøraftale med biogasselskabet i Kliplev.
Side 1 af 1637 (32736 artikler)Prev1234567163516361637Next