bannerPos

Bedre Valtra-service i Sønderjylland

Valtra tilbyder nu endnu bedre service til deres kunder i Sønderjylland.

Per Jørgensen

Journalist
27-05-2019 10:06
Servicecenter Syd, Rødekro og Valtec ved Gravens vil fremover arbejde sammen om service af Valtra-traktorer. De to firmaer har netop underskrevet en samarbejdsaftale, hvorefter Servicecenter Syd bliver servicepartner for Valtec.

Valtec i Gravens nær Kolding har ansvaret for salg og service af Valtras velkendte traktorprogram i et forholdsvis stort område fra grænsen op til Horsens i nordøst og Nørre Nebel i nordvest.

Firmaet har sine egne folk placeret rundt i området og har derudover et samarbejde med Varde Traktorlager om service, men har længe haft et ønske om at styrke arbejdet i det Sønderjyske.

Derfor glæder det Flemming Tandrup fra Valtec, at det nu er lykkes at etablere et formaliseret samarbejde med Servicecenter Syd i Rødekro, og han fortæller:

- De er kendt som rigtigt dygtige Valtra-folk og servicerer allerede mange af områdets Valtra traktorer, så der er alle muligheder for at etablere et frugtbart samarbejde for alle parter.

Jan Marcussen, der ejer Servicecenter Syd, er også godt tilfreds med den nye struktur, og siger i en kommentar:

- Som servicepartner får vi adgang til den nyeste Valtra viden, software osv., og vi får en endnu bedre reservedelsforsyning, så jeg er sikker på, at det bliver godt både for os og naturligvis først og fremmest vores kunder.

Han fremhæver, at han og hans medarbejdere tilsammen har en betydelig erfaring med Valtra.

Fra Valtec, bliver det udover backup fra serviceteamet, primært sælger Johannes Petersen kunderne kommer til at møde i området. Han bor privat i nærheden af Rødekro og kender derfor området godt.

Servicecenter Syd blev etableret i 2002, da Jan Marcussen købte Maskincenter-Syd i Åbenrå og flyttede aktiviteterne til Rødekro for at levere maskiner og service til landbruget i området. Også resten af den grønne sektor og private kunder med grønne fingre kommer ofte i butikken på Skånevej 31 i Rødekro. Her sælges bl.a. Stiga, Jonsered, Gardena, Grillo, Klippo, Croni og Honda ATV.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.

Arla inviterer til kæmpe madfest i Aarhus og København

Tag på bæredygtighedsskattejagt, smag på nye råvarer eller lær at trylle madrester om til lækre måltider, når Arla igen i år afholder årets sjoveste madfestival for børn og barnlige sjæle. Særligt bæredygtige madvaner er på menuen ved dette års Arla Food Fest, der kan opleves i København d. 31. august og i Aarhus fra d. 6.-8. september.

Nord-West-noteringen statisk for 4. uge i træk

For fjerde uge i træk er den tyske Nord-West-notering for smågrise uændret. Og der er ikke meget, der tyder på ændringer fremadrettet.
Side 1 af 1573 (31447 artikler)Prev1234567157115721573Next