bannerPos

Claas tilbyder afdragsfrihed i 12 måneder

Danish Agro Machinery tilbyder nu afdragsfrihed i 12 måneder på alle Claas-produkter, der er købt inden 31. januar 2019. Arkivfoto.

Per Jørgensen

Journalist
21-09-2018 12:57
Køb en ny Claas-maskine inden 31. januar 2019 og få mulighed for afdragsfrihed i 12 måneder.

Danish Agro Machinery Finance tilbyder et nyt finansieringstilbud, hvor det indtil 31. januar 2019 er muligt at investere i en ny Claas-maskine, herunder traktorer samt mejetærskere og samtidig få afdragsfrihed i de første 12 måneder med 0,59 procent rente over 5 år.

Finansieringskampagnen er et led i at styrke det finansielle tilbud på Claas-produkter, og det sker i samarbejde med Danish Agro Machinerys to finansieringspartnere SG Finans og DLL.

- Med dette finansieringstilbud på alle nye Claas-produkter ønsker vi specielt at øge salget af Claas mejetærskere, pressere, finsnittere og græsmaskiner i dette efterår med henblik på at disponere maskinerne til produktion og derved opnå levering i god tid før sæsonen begynder, fortæller Michael Husfeldt, administrerende direktør for Danish Agro Machinery.

Michael Husfeldt forventer et øget salg med den nye finansieringskampagne og ser frem til starten på en ny salgssæson.

- Vi forventer, at 60 procent af salget af sæsonmaskiner sker inden 31. januar 2019, afslutter han.

Høsten er startet sent i Spanien

Det har været en rimelig vækstsæson, og de første udbytter i vinterbyg ligger på pæne normaludbytter. Det fortæller jyske Vagn Fog-Petersen, der driver 200 hektar i det sydøstlige Spanien.

- En foderplan er ligegyldig, hvis køerne sorterer

D&K-rådgiver Rasmus Bygum-Krarup fastslog vigtigheden af at lave en foderblanding, køerne ikke skiller ad.

Semler Agro vil etablere ny afdeling på Lolland-Falster

Semler Agro og Søllested Maskinforretning er ikke blevet enige om en aftale om John Deere-salg i fremtiden, og nu leder Semler Agro efter et nyt domicil på Lolland-Falster. Det er helt afgørende, at vi fortsat er tæt på kunderne, siger Semler Agros direktør.

Katastrofe-høst på op mod halvdelen af de franske marker

Især vinterrapsen er hårdt ramt af tørkeperioder. - Men også mange kornavlere i det centrale Frankrig vil blive positivt overrasket, hvis de høster en tredjedel af deres normaludbytte, siger danske Karsten Work, der driver landbrug i Frankrig.

Slagtesvineproducenter forventer at producere mindre

Dansk slagtesvineproduktion vil falde 4-6 procent i de kommende tre år, vurderer Landsforeningen af Dansk Svineproducenter efter at have lavet en undersøgelse blandt sine medlemmer.

Dybt uenige Aarhus-professorer: - Jeg mener, at Stiig Markager tager fejl i flere påstande

Det er problematisk, at professor i havbiologi Stiig Markager udtaler sig om forhold, der ligger uden for hans fagområde, lyder det fra Jørgen E. Olesen, professor i agroøkologi.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.
Side 1 af 1573 (31459 artikler)Prev1234567157115721573Next