bannerPos

Helms bliver større

Helms TMT-Centret har udvidet maskinsortimentet en del igennem de seneste år, og har nu indviet en ny lagerhal på 1.270 kvadratmeter. På billedet er det fra venstre: Tue Risom, Kjargaard Byg a/s, Kristian Helms, Jakob Helms og Allan Helms alle fra Helms TMT-Centret. Foto: Per Jørgensen

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
17-06-2020 15:12
Helms TMT-Centret A/S i Lind ved Herning har indviet en ny stor lagerhal på 1.270 kvadratmeter.

Helms TMT-Centret har udvidet maskinsortimentet en del igennem de seneste år og kunne i går indvie en ny lagerhal på 1.270 kvadratmeter. Den ti meter høje lagerhal skal blandt andet rumme en del af Helms TMT-Centrets store maskinprogram.

Hallen er opført af Kjargaard Byg a/s i Ikast, der udfører alle former for byggeri indenfor landbrug og industri.

I dag har Helms TMT-Centret fire store produktgrupper, som virksomheden selv importerer og sælger via forhandlere i både Danmark, Norge og Sverige.

- I dag tilbyder vi blandt andet Schäffer-læssere, McHale-høst- og græsmaskiner og McCormick-traktorer samt svenske Bigab-vogne. På entreprenørsiden er det de gule Schäffer-maskiner, alle typer TYM-traktorer fra Sydkorea, TMT Equipment-redskaber, Gams-minigravemaskiner og Laser-Grader-planeringsmaskiner, siger medindehaver og maskinhandler Allan Helms.

- I skovsegmentet har vi blandt andet Komatsu-skovmaskiner og GMT Equipment, der er alt i gribeløsninger til beskæring, fældning og topkapning af træer. Det sidste produktprogram er park- og golfmaskiner, hvor vi blandt andet forhandler Jacobsen- og Pansomes-græsklippere, Cushman-vogne til materialehåndtering og Ezgo golf-buggies, forklarer han og konstaterer, at den store ny lagerhal nok skal blive fyldt med maskiner.

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next