bannerPos

Lemken tilbyder nu gødningsspreder

I dag har Lemken meddelt at de har indgået et kommercielt partnerskab med Sulky. Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemkens detailpartnere vil distribuere i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Irland, Storbritannien og Polen.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
05-09-2019 15:53
Fra november udvider Lemken sin produktportefølje og tilbyder Sulky gødningsspreder i sit eget blå design.

I dag har Lemken meddelt at de har indgået et kommercielt partnerskab med Sulky. Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemkens detailpartnere vil distribuere i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Irland, Storbritannien og Polen.

De tre serier Spica, Tauri og Polaris leveres med tankvolumener fra 900 til 4.000 liter og en bred vifte af kontrolmuligheder, fra en basisversion til 100 procent Isobus.

De nye gødningsspreder opfylder alle krav til præcision og komfortable indstillingsmuligheder garanterer, at gødning påføres nøjagtigt som planlagt.

Lemken og Sulky sigter begge mod et stærkt partnerskab. Lemken er i stand til at øge sin markedsrelevans betydeligt med dette nye produktsegment og Sulky opnår udnyttelse af sine produktionsfaciliteter.

Sulky er en familieejet virksomhed, ligesom Lemken, og de deler samme værdier og mål.

- Vi er meget glade for dette samarbejde, og vi er overbeviste om, at det vil give os mulighed for at støtte vores kunder endnu bedre. Optimalt harmoniserede processer fra jordbearbejdningsmaskiner til gødning giver klare økonomiske. Derudover kan landmænd stole på Lemkens service til enhver tid, siger Nicola Lemken.

CNH-chefer sender klima-stikpille til branchekolleger

New Holland lancerer en metan-drevet T6-model. Den reducerer partikelforurening og sparer kloden for CO2-udledning. Også landmanden sparer, lover producenten.

Foderet er i fokus på Fenstengaard

Holdningen er klar hos Fenstengaard Opformering. Det kræver kvalitetsfoder at sikre avlsdyr af topkvalitet. Derfor går familien Kreutzfeldt ikke på kompromis i råvarevalg og optimeringer.

Globale producenter dikterer strukturen

Alle europæiske maskinhandlere oplever konsekvenserne af de store producenters globale strategier for salgsleddet. - Branchen tilpasser sig og bevarer overraskende nok samme antal udsalgssteder, lyder det fra branchedirektør.

Helms viser McHale frem

Jakob Helms fra Helms TMT Centret viser gode nyheder frem fra McHale på dette års Agritechnica

Strukturskader kan undgås

Adfærd i marken og kørsel på især våd jord skal ændres, hvis ikke jordens frugtbarhed og vandledningsevne skal forringes yderligere.

L&F forsøger sig med et nyt løsningsforslag

L&F-formand, Martin Merrild, foreslår rentefrie lån til at lette på tabet.

Nyvalgte fra rød og blå så på grøn biodiesel

De to nyvalgte folketingsmedlemmer, Mona Juul (C) og Malte Larsen (S) fik ny, grøn og bæredygtig inspiration med hjem, da de sammen med administrerende L&F-direktør Anne Arhnung i går lagde vejen forbi Dakas biodieselsfabrik EcoMotion i Løsning nær Hedensted.

Miljøkrav fra oven skaber god innovation

Allan Helms fra Helms TMT Centret mener, at miljøkrav er med til at skabe god innovation. Og som manager for Schäffer forklarer han, at maskinfabrikanten er helt i top med at skabe gode og bæredygtige løsninger.

På med solbrillen hos Valtra

Smartfarming er det nye sort hos Valtra ved Agritechnica. Og Arne Spejlborg guider igennem de smarte nye tiltag.

Prognose: Kina vil importere endnu mere svinekød

Der er ikke udsigt til, at den kinesiske appetit på udenlandsk svinekød bliver mindre efter nytår. Tværtimod, hvis man skal tro en prognose fra den hollandske storbank, Rabobank.
Side 1 af 1688 (33755 artikler)Prev1234567168616871688Next