bannerPos

Lemken tilbyder nu gødningsspreder

I dag har Lemken meddelt at de har indgået et kommercielt partnerskab med Sulky. Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemkens detailpartnere vil distribuere i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Irland, Storbritannien og Polen.

Per Jørgensen

Journalist
05-09-2019 15:53
Fra november udvider Lemken sin produktportefølje og tilbyder Sulky gødningsspreder i sit eget blå design.

I dag har Lemken meddelt at de har indgået et kommercielt partnerskab med Sulky. Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemkens detailpartnere vil distribuere i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Irland, Storbritannien og Polen.

De tre serier Spica, Tauri og Polaris leveres med tankvolumener fra 900 til 4.000 liter og en bred vifte af kontrolmuligheder, fra en basisversion til 100 procent Isobus.

De nye gødningsspreder opfylder alle krav til præcision og komfortable indstillingsmuligheder garanterer, at gødning påføres nøjagtigt som planlagt.

Lemken og Sulky sigter begge mod et stærkt partnerskab. Lemken er i stand til at øge sin markedsrelevans betydeligt med dette nye produktsegment og Sulky opnår udnyttelse af sine produktionsfaciliteter.

Sulky er en familieejet virksomhed, ligesom Lemken, og de deler samme værdier og mål.

- Vi er meget glade for dette samarbejde, og vi er overbeviste om, at det vil give os mulighed for at støtte vores kunder endnu bedre. Optimalt harmoniserede processer fra jordbearbejdningsmaskiner til gødning giver klare økonomiske. Derudover kan landmænd stole på Lemkens service til enhver tid, siger Nicola Lemken.

Lille ko har mange store fordele

Selvom jerseykoen er en lille ko, er den stor rundt omkring i verden. Og hvis det står til Dansk Jersey bliver den, grundet sine resultater, endnu større de kommende år.

L&F beder minister om alternativer til efterafgrøder

I et brev til fødevareminister Mogens Jensen (S) beder Landbrug & Fødevarer om flere virkemidler til at opfylde miljøkravene.

Sprøjtning af pløjefri vinterraps i efteråret

Især sent såede og pløjefri vinterrapsmarker skal hjælpes bedst muligt mod rapsjordlopper og spildkorn, lyder det fra FRDK.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.
Side 1 af 1632 (32632 artikler)Prev1234567163016311632Next