bannerPos

Lemken tilbyder nu gødningsspreder

I dag har Lemken meddelt at de har indgået et kommercielt partnerskab med Sulky. Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemkens detailpartnere vil distribuere i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Irland, Storbritannien og Polen.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
05-09-2019 15:53
Fra november udvider Lemken sin produktportefølje og tilbyder Sulky gødningsspreder i sit eget blå design.

I dag har Lemken meddelt at de har indgået et kommercielt partnerskab med Sulky. Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemkens detailpartnere vil distribuere i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Irland, Storbritannien og Polen.

De tre serier Spica, Tauri og Polaris leveres med tankvolumener fra 900 til 4.000 liter og en bred vifte af kontrolmuligheder, fra en basisversion til 100 procent Isobus.

De nye gødningsspreder opfylder alle krav til præcision og komfortable indstillingsmuligheder garanterer, at gødning påføres nøjagtigt som planlagt.

Lemken og Sulky sigter begge mod et stærkt partnerskab. Lemken er i stand til at øge sin markedsrelevans betydeligt med dette nye produktsegment og Sulky opnår udnyttelse af sine produktionsfaciliteter.

Sulky er en familieejet virksomhed, ligesom Lemken, og de deler samme værdier og mål.

- Vi er meget glade for dette samarbejde, og vi er overbeviste om, at det vil give os mulighed for at støtte vores kunder endnu bedre. Optimalt harmoniserede processer fra jordbearbejdningsmaskiner til gødning giver klare økonomiske. Derudover kan landmænd stole på Lemkens service til enhver tid, siger Nicola Lemken.

Stille hvedeeksportmarked

Investeringsfondene satte sig på hænderne forud for forlænget weekend i det amerikanske. Argentinsk sojaindustri lider.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.
Side 1 af 1871 (37406 artikler)Prev1234567186918701871Next