bannerPos

Lexion-turne i gang

»Join the revolution« kalder Claas deres Lexion-arrangementer, der i de kommende uger bliver afholdt hos alle Claas-forhandlerne. I dag gik starten hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem for første gang. På billedet ses alle Claas-sælgerne, der var på kursus i Kolding forud for kundearrangementet, der afholdes senere i dag. Foto: Per Jørgensen

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
03-09-2019 13:29
Under navnet »Join the revolution« har Claas inviteret til en række Lexion-arrangementer landet over og i dag blev første arrangement afholdt.

Den store Lexion-turne startede i dag i Kolding hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem.

Arrangementet i dag bød på en præsentation og teknisk gennemgang af Lexion-modellerne og det nye Claas skærebordsprogram præsenteret af produktspecialist, Niels Stræde Danielsen, Danish Agro Machinery A/S.

På torsdag afholdes et lignende arrangement hos Hans Holm Maskinforretning og i næste uge fortsætter Lexion-arrangementer hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Hinnerup og hos Bredsgaard. Det sidste arrangement holdes onsdag den 6. november i Nexø.

Frygt for corona-virus på aktiemarkederne

Frygt for Coronavirus sender aktiemarkeder i gulvet.

Danmark arbejder for så grøn landbrugsstøtte som muligt

EU’s landbrugsministre mødtes mandag til møde i Bruxelles. Fra dansk side blev der opfordret til, at EU’s grønne mål i »Green Deal« bliver udgangspunktet for landbrugspolitikken fremover.

Tips til svineproducenter med overskud

De gode tider i den danske svinesektor bør bruges til at sikre fremtiden bedst muligt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i en ny pjece, som Landbrug & Fødevarer har udgivet.

Få et billede af økonomien i landbruget lige nu

LandboSyd præsenterer tirsdag den 4. februar de første regnskabstal for 2019 samt aktuel prognose for 2020. Grundlaget er et solidt talmateriale fra 400 regnskaber.

Uændret tysk notering

Nord-West noteringen er i dag uændret 71,00 euro. Nord-West noteringen for 8-kilos grise er i dag ligeledes uændret 46,60 euro.

Pas på skatten ved brug af underleverandører

Brug af underleverandører kan koste dyrt, hvis ikke du har styr på skatten, advarer ekspert.

Ny online markedsplads for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

Få overblik over ASF-truslen via podcast

Afrikansk svinepest er set ikke langt fra den polsk-tyske grænse. Og sker der et udbrud i Tyskland, kan det få økonomiske konsekvenser for især eksportører af smågrise. Hør podcasten om emnet.
Side 1 af 1754 (35071 artikler)Prev1234567175217531754Next