bannerPos

Lexion-turne i gang

»Join the revolution« kalder Claas deres Lexion-arrangementer, der i de kommende uger bliver afholdt hos alle Claas-forhandlerne. I dag gik starten hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem for første gang. På billedet ses alle Claas-sælgerne, der var på kursus i Kolding forud for kundearrangementet, der afholdes senere i dag. Foto: Per Jørgensen

Per Jørgensen

Journalist
03-09-2019 13:29
Under navnet »Join the revolution« har Claas inviteret til en række Lexion-arrangementer landet over og i dag blev første arrangement afholdt.

Den store Lexion-turne startede i dag i Kolding hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem.

Arrangementet i dag bød på en præsentation og teknisk gennemgang af Lexion-modellerne og det nye Claas skærebordsprogram præsenteret af produktspecialist, Niels Stræde Danielsen, Danish Agro Machinery A/S.

På torsdag afholdes et lignende arrangement hos Hans Holm Maskinforretning og i næste uge fortsætter Lexion-arrangementer hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Hinnerup og hos Bredsgaard. Det sidste arrangement holdes onsdag den 6. november i Nexø.

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next