Maskinforretning får afdelingsleder

I 2016 købte Brørup Traktor- & Maskincenter Ølgod Maskinforretning. Efter en større ombygning og justering af forretningsmodellen er man nu kommet så vidt, at man har ansat Jørgen Kragh som afdelingsleder og sælger med det overordnede ansvar for forretningen.

Jørgen Kragh bor i Billund. Han kommer oprindeligt fra en gård ved Hejnsvig, men hvor en bror overtog gården, gik Jørgen sælgervejen, og her har han siden samlet erfaring fra bl.a. Maskinpartner og Stenderup Maskiner.
Med Jørgen Kraghs ansættelse ønsker Svend Aage Jensen og Kurt Eg, som ejer både Brørup Traktor- & Maskincenter og Ølgod Maskinforretning, at styrke maskinsalget i området omkring Ølgod og Vestjylland generelt.
- Vi ser et stort vækstpotentiale i området, som er præget af driftige landmænd med stort husdyrhold. Sammen med Johnny Jørgensen på traktorsiden får vi et stærkt sælgerteam.”
Nogle af de maskiner og redskaber, teamet i Ølgod skal sælge, importerer Brørup Traktor- & Maskincenter selv. Det drejer sig f.eks. om Schuitemaker ensilagevogne og gyllegrej, APV-spredere, Idrofoglia vandingsmaskiner, Emily-redskaber til spredning af halm og det store program til jordbearbejdning fra Mandam.
-  Vi har et stort og bredt redskabsprogram i vores salgsmappe, og de sælger godt i hele Danmark, fortæller Svend Aage Jensen.
- Vi skal bare have udbredt kendskabet til dem ude i det vestjyske, så skal der nok komme endnu mere gang i salget derude, for med direkte import og ingen fordyrende mellemled, kan vi sælge redskaber og maskiner videre til meget fair priser, slutter han.
 

Læs også