bannerPos

McCormick »Xtractor« i Sydafrika

Per Jørgensen

Journalist
07-03-2019 11:08
Argo Tractors har netop afsluttet en 6.000 kilometer lang humanitær traktorrejse i Sydafrika over 55 dage.

Fire McCormick-traktorer og seks støttebiler med diverse service- og kamerafolk var med på Agro Tractors store 6.000 kilometer lange »Xtractor«-tur rundt i Sydafrika.

»Xtractor«-turen med de fire McCormick traktorer, der bestod af både X7- og X8-serien, startede i Cape Town og krydsede flere af de store sydafrikanske nationalparker og endeløse vinmarker.

Turen havde også et humanitært formål og var blandt andet involveret i flere landbrugsprojekter og støtte til lokalsamfundene i Sydafrika.

Se videoen, hvor Argo Tractors marketingschef Antonio Salvaterra fortæller om oplevelsen og formålet med McCormick »Xtractor«-turen rundt i Sydafrika på videoen.

BL vil debattere natur med økologerne

Bæredygtigt Landbrug arrangerer debat med deltagelse af Økologisk Landsforening i dag på Naturmøde i Hirtshals.

Kalvenotering til debat

På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Landbrugets lavbundsjorder udfordrer klimaet

Jeg er rigtig glad for at se, at erhvervet har besluttet sig for at være en del af løsningen og ikke fremstå som klimaproblemet, skriver Poul Erik Jørgensen.

Stemningen er vendt fuldstændigt

Afregningsprisen er ved at komme på rette kurs, årsregnskabet for et barskt år er landet, og optimismen kan spores. Ifølge chefkonsulent i driftsøkonomi hos Centrovice, Søren Bækholm, er det nu oplagt at få lagt en strategi for den fremadrettede produktion.

DLG opkøber grovvareselskab i Sønderjylland

DLG har opkøbt Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder. Ejer af Hindrichsen ønsker at gå på pension.

Roedag på Sofiehøj ved Maribo i juni

Forskellige skadevoldere er i søgelyset, når roedagen holdes for alle interesserede.
Side 1 af 1548 (30941 artikler)Prev1234567154615471548Next