bannerPos

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Ny marketing manager Martin Geert-Jørgensen (tv) og ny distriktschef Markus Ågren hos Case IH.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
02-06-2020 13:25
Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.

Case IH har for nylig meldt om flere ændringer i organisationen, senest med annonceringen af finske Ville Mansikkamäki som nye Vice President med ansvar for Case IH salg i Europa.

Ændringerne i den europæiske organisation har også påvirket teamet med ansvar for Norden & Baltikum, hvor tidligere Marketing Manager, Morten Nørtoft Jørgensen har fået nye udfordringer i St. Valentin, Østrig.

Stillingen som Marketing Manager for Case IH i Norden & Baltikum overtages pr. 1. juni af Martin Geert-Jørgensen. Martin startede hos Case IH som salgssupport og har de seneste otte år været distriktschef for Østdanmark samt landeansvarlig for importørerne i Norge og Island siden 2014.

Martin har sin daglige gang på kontoret i Albertslund, han kender markederne i regionen, samarbejdspartnerne i de otte forskellige lande og kollegaerne i ind og udland.

- Det bliver superspændende med de nye arbejdsopgaver. Jeg er glad for kollegaerne og samarbejdspartnere, så det er rart, at der er muligheder for personlig udvikling og nye udfordringer indenfor de kendte rammer, siger Martin Geert-Jørgensen, og tilføjer:

- Jeg kender jo brandet rigtig godt, men det bliver selvfølgelig lidt noget andet at skulle anskue salget med et marketingperspektiv, men vi har et stærkt produkt- og marketingteam med dygtige produktspecialister her i Albertslund, så jeg har fuldt tillid til, at vi løfter opgaven i vores vanlige teamånd.

Brikkerne er faldet på plads

Stillingen som Distriktschef for Østdanmark og landeansvarlig for Norge og Island overtages af et kendt ansigt i organisationen. Patrick Timmermann-Hansen har de sidste tre år været i sales administration-teamet i Torino med ansvar for Case IH i Norden & Baltikum. Dét vil sige, at Patrick har været daglig kontaktperson for danske og svenske forhandlere samt importørerne i de øvrige nordiske og baltiske lande omkring det administrative og logistiske ved levering af traktorer og høstmaskiner. Derfor kender Patrick de danske forhandlere i Østdanmark samt importørerne i Norge og Island særdeles godt, og han kan fint overtage det daglige samarbejde omkring salg og planlægning af salgsaktiviteter.

Patrick har fysisk været placeret i Torino, da det er her den europæiske sales administration sidder. Jobskiftet, som er med start 20. juli, betyder således, at Patrick nu kommer hjem til Danmark og får arbejdsplads på kontoret i Albertslund.

- Efter tre år i Italien mente jeg, at det var på tide at komme hjem under nordiske himmelstrøg, og jeg er meget glad for, at det er muligt for mig forsat at arbejde med Case IH. Nu skal jeg omstille mig til en mere udadvendt salgsrolle, men som sagt kender jeg spillerne, og de kender mig, og ved, at jeg er dedikeret til at finde gode løsninger på deres behov, fortæller Patrick Timmermann-Hansen.

Case IH Business Director for Norden og Baltikum, Markus Ågren, er glad for at brikkerne nu er faldet på plads i teamet.

- Vi har nu gjort et stærkt team på Case IH i Norden & Baltikum endnu stærkere, og med flere nordiske kræfter som Ville Mansikkamäki (Vice President, Case IH Europe), Peter Friis (Head of STEYR Europe), Morten Schmidt (Head of Digital and Precision Solutions & Telematics) og Morten Jørgensen (Europe Business Operation, Case IH) centralt placeret i den europæiske organisation, vil vi om muligt trykke endnu mere på speederen og sikre, at Case IH fastholder positionen som et af de stærkeste landbrugsmaskinbrands i vores region, siger Markus Ågren.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

To par skadedyrsbekæmpere er flyttet ind hos landmand på Mols

Hvad gør man, når en ellers velkommen gæst, kvitterer for gæstfriheden ved at gylpe på gulvet og skide ned ad væggen? Så bygger man dem en bolig. Det gjorde landmand Jørgen Ivar Mikkelsen fra Mols, som nu har hele to par økologiske skadedyrsbekæmpere boende.

200 mio. kroner ekstra til et grønnere landbrug i 2021

I 2021 kan der komme flere minivådområder, mere ny skov og mere teknologi, der gør landbruget grønnere. Det er resultatet af regeringens beslutning om at overføre syv procent af den direkte landbrugsstøtte i 2020 til grønne tiltag i landdistriktsprogrammet fra 2021 og frem.

Stille hvedeeksportmarked

Investeringsfondene satte sig på hænderne forud for forlænget weekend i det amerikanske. Argentinsk sojaindustri lider.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.
Side 1 af 1871 (37409 artikler)Prev1234567186918701871Next