bannerPos

Populært traktortræk løber af stablen på lørdag

»Night Powerpull« er ét af Danmarks mest populære traktortrækstævner, hvor tusindvis af hestekræfter slippes løs.

Redaktionen

16-07-2019 13:58

På lørdag den 20. juli kl. 14.00 bliver luften tyk over Sønder Hygum ved Rødding, når der for 14. gang afholdes det populære »Night Powerpull« på arealerne ved Sdr. Hygum Rideklub.

Der køres i de stærkeste Super Standard-klasser, DM-klasser i Light Modified og Light Superstock og Eurocup i Farmstock. Samtidig afholdes der 5. afdeling af Farmcup i farmklasserne, som er Danmarks største serie indenfor traktortræk, hvor deltagerne samler point over flere stævner.

Desuden bliver der lejlighed til at se en opvisningsklasse med de topprofessionelle Prostock-traktorer fra hele Danmark, som også får fornemt besøg af flere deltagere fra England, Holland, Tyskland, Finland, Norge, Sverige og Belgien. Under stævnet kan man opleve cirka 110 deltagere, med flotte, toptunede traktorer.

 

Efterfest

- På pladsen vil der være tilskuertribuner, udstilling af maskiner, høj musik og fed stemning, lover arrangørerne, der også er klar med salg af mad og drikke, m.v., i lange baner.

Stævnet forventes at blive besøgt af 2.500-3.000 gæster og slutter kl. ca. 22.30. Efterfølgende er der fest i teltet frem til kl. 02.00 med live musik leveret af »Non Stop«.

Markedspodcasten - Recession, dyr palmeolie og bedre tider i svinesektoren?

Lyt med når markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro forsøger at gøre os klogere på markedets luner.

Fra håb til afmagt i Nordjylland i går

Efter en periode, hvor regn mange steder bremsede høsten, troede man nu endelig på høstvejr i det nordjyske. Men vejret har igen skuffet op mod weekenden.

Medie: Arla-konkurrenter vil også plantevejen

For nylig meldte Arla ud, at mejerigiganten er på vej med en alternativ produktlinje til den traditionelle mælk baseret på planter. Nu melder Naturmælk og Thise Mejeri sig klar til at følge trop.

Landmænd dukkede op i Landsretten til støtte for Ulf Nielsen

Naturplejer Ulf Nielsen og hans advokat håbede på frifindelse ved Landsretten i Viborg onsdag. Endnu engang forsøgte de at overbevise dommeren og lægdommerne om, at der ikke var behov for læskur til Ulf Nielsens heste og anguskvæg, efter at han sidste år blev idømt en bøde på 20.000 kroner. Så mange støtter dukkede op i retten, at retssagen måtte flyttes over i Vestre Landsrets store sal.

Optimisme trods vejrmæssige udfordringer

I landets nordlige egne håber man på, at vejrudsigten holder. Hvis man når at få sået rapsen i denne uge, skal det nok gå, hvis ikke vi får tidlig vinter, lyder det fra LMO i Viborg og Agrovi i Nordsjælland
Side 1 af 1612 (32225 artikler)Prev1234567161016111612Next