bannerPos

Populært traktortræk løber af stablen på lørdag

»Night Powerpull« er ét af Danmarks mest populære traktortrækstævner, hvor tusindvis af hestekræfter slippes løs.
16-07-2019 13:58

På lørdag den 20. juli kl. 14.00 bliver luften tyk over Sønder Hygum ved Rødding, når der for 14. gang afholdes det populære »Night Powerpull« på arealerne ved Sdr. Hygum Rideklub.

Der køres i de stærkeste Super Standard-klasser, DM-klasser i Light Modified og Light Superstock og Eurocup i Farmstock. Samtidig afholdes der 5. afdeling af Farmcup i farmklasserne, som er Danmarks største serie indenfor traktortræk, hvor deltagerne samler point over flere stævner.

Desuden bliver der lejlighed til at se en opvisningsklasse med de topprofessionelle Prostock-traktorer fra hele Danmark, som også får fornemt besøg af flere deltagere fra England, Holland, Tyskland, Finland, Norge, Sverige og Belgien. Under stævnet kan man opleve cirka 110 deltagere, med flotte, toptunede traktorer.

 

Efterfest

- På pladsen vil der være tilskuertribuner, udstilling af maskiner, høj musik og fed stemning, lover arrangørerne, der også er klar med salg af mad og drikke, m.v., i lange baner.

Stævnet forventes at blive besøgt af 2.500-3.000 gæster og slutter kl. ca. 22.30. Efterfølgende er der fest i teltet frem til kl. 02.00 med live musik leveret af »Non Stop«.

Uændret tysk notering

Nord-West noteringen er i dag uændret 71,00 euro. Nord-West noteringen for 8-kilos grise er i dag ligeledes uændret 46,60 euro.

Pas på skatten ved brug af underleverandører

Brug af underleverandører kan koste dyrt, hvis ikke du har styr på skatten, advarer ekspert.

Ny online markedsplads for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

Få overblik over ASF-truslen via podcast

Afrikansk svinepest er set ikke langt fra den polsk-tyske grænse. Og sker der et udbrud i Tyskland, kan det få økonomiske konsekvenser for især eksportører af smågrise. Hør podcasten om emnet.

ASF truer – sæt fokus på smittebeskyttelse

Konsulenterne hos SvineRådgivningen opfordrer producenter til, at de sammen med staldens personale har fokus på smittebeskyttelse.

Udbring gylle så tæt på såtidspunktet som muligt

Gylle kan udbringes til vårsæd før eller efter såning. Valget påvirker den udbringningsteknologi, der skal benyttes, men valget har også betydning for udnyttelsen af gyllens næringsstoffer.

Sådan sår du majs

Der går et par gode måneder endnu, førend det er tid til at så majsen. Det til trods er det ikke for tidligt at blive mindet om, hvordan majsen får de bedste betingelser.

Kend din fremstillingspris på grovfoder

Christian Lund, formand L&F, opfordrer mælkeproducenterne til at komme tættere på økonomien i deres grovfoderproduktion.

Alternativer til efterafgrøder kan være en fordel

Tilpasning til efterafgrødekravene kræver, at man kender omkostningerne ved de enkelte tilpasningsmuligheder. Seges har regnet på omkostninger ved efterafgrøder, tidlig såning af vintersæd, kvotereduktion og brak.

Skepsis hos L&F over udsigt til flytning af miljømål

Landbrug & Fødevarer forholder sig skeptisk over for, at overvurdering af kvælstoftilførslen er lig med, at miljømål også dermed skal flytte sig tilsvarende nedad.
Side 1 af 1754 (35063 artikler)Prev1234567175217531754Next