bannerPos

S.D. Kjærsgaard bliver eksklusiv importør af Dieci Construction

Henning K. Andersen

13-09-2018 10:10
Virksomheden S.D. Kjærsgaard, som blandt andet er kendt med Case Construction og Promove Demolition, bliver nu importør og forhandler af Dieci teleskoplæssere og knækstyrede teleskoplæssere i Danmark.

Dieci er grundlagt 1963, og med hovedsæde i Montecchio Emilia i Italien, beskæftiger virksomheden mere end 450 medarbejdere. Dieci er markedsledende i flere lande, også i Skandinavien nemlig nabolandet Norge.

Dieci har i Danmark savnet en større importør, der kan dække hele forretningsområdet med salg, service og reservedele. Og sidstnævnte lover reservedelschef Steffen Jensen fra SDK, at der er styr på. 


- Vi vil sikre en høj leveringssikkerhed af reservedele, og har i vores prisanalyse fået bekræftet, at Dieci reservedele er konkurrencedygtige, siger han. 

Indtil nu har Dieci Construction blandt andet været importeret af Daugbjerg Maskiner i Viborg, der fortsætter som forhandler i samarbejde med S.D. Kjærsgaard.

Service er omdrejningspunktet
Service har altid og vil altid være omdrejningspunktet i S.D. Kjærsgaard, så involveringen af serviceorganisationen og opbakning er vigtigt. Derfor har serviceleder Marinus Soelberg fra SDK netop været på fabrikken sammen med reservedelschef Steffen Jensen.

- Vi har set et stærkt ledelses setup med evner og vilje til at yde en god service, og vi kan se, at delene kommer frem med ekspresfart” lyder det fra eftermarkedsteamet

- Udover egne service teknikere og vores afdelinger i Jylland og på Sjælland, vil vi etablere et nært samarbejde med erfarne servicepartnere i Jylland midt og syd samt på Sjælland – dermed sikrer vi det stærkeste service setup med ét nummer til det hele.

- Det er en fantastisk mulighed at få så stærk en maskine og så stærkt et brand. Det her er ikke en lille producent, men en markedsleder på flere markeder. De kunder vi herhjemme har prøvet produktprogrammet af på, har været begejstrede, siger en tilfreds salgsdirektør Carsten Hougaard. 

- De første maskiner er solgt og en større sending er på vej hjem, så vi er klar til et godt efterårssalg, slutter han. 

Alle opgaver er vigtige

Hos Go-Gris I/S har de succes med at fastholde deres medarbejdere, og ifølge medejer Martin Mogensen, behøver indsatsen ikke at være så højtravende for at lykkes med et godt team.

Ny slam-teknik genbruger fosforgødning

Frisk slam ud på markerne som gødning er ikke velset, selvom fosfor fremover bliver en mangel i verden. Nyt dansk firma kan nu udvinde P af slam uden energi udefra.

Danish Crown kan bygge til i Kina

Manglen på svinekød i Kina kan i fremtiden få Danish Crown til at bygge endnu en fabrik i riget i midten.

Stormøde forud for folketingsvalg: Vil have faglighed ind i dansk landbrugspolitik

6. maj er landmænd forud for det kommende folketingsvalg atter indkaldt til stormøde på Agerskov Kro i Sønderjylland. På programmet er en række velkendte udfordringer for landbruget, som ifølge Jens Peter Aggesen fra Agerskovgruppen endnu er langt fra at blive løst.
Side 1 af 1518 (30348 artikler)Prev1234567151615171518Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer