bannerPos

Servicerer kunder døgnet rundt

Ulrich Sommer er indehaver af US Maskinservice i Støvring i Himmerland. En virksomhed som servicerer landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og have- parkmaskiner.

Tenna Bang

Journalist
29-04-2019 06:25
Det betyder ingenting, om klokken har passeret 16 for Ulrich Sommer, som er indehaver af US Maskinservice i Støvring. Han og sine ansatte har specialiseret sig i at servicere landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og have- parkmaskiner både på værkstedet og direkte hos kunden.

I den sydlige del af Støvring kan man finde US Maskinservice. En virksomhed, som har specialiseret sig i landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og have- parkmaskiner.

Ejeren, Ulrich Sommer, startede virksomheden op i Hadsund, men flyttede for to og et halvt år siden familien og virksomheden til spritnye rammer i Støvring.

US Maskinservice servicerer landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og have-parkmaskiner. Herforuden sælger de reservedele og har blandt andet forhandlingen af Hustler, Alko og Texas.

 

Flere og flere ansatte

Hvad der startede som en enmandsvirksomhed har i dag en ansat på fuldtid i værkstedet og to i hver deres servicebil, men det stopper ikke her.

Fremadrettet skal en ny mand overtage Ulrichs servicevogn og han selv skal arbejde mere fra lokalerne i Støvring. Herudover forventer Ulrich Sommer at ansatte en medarbejder, som udelukkende skal stå for salg af reservedele plus en eller to ekstra i værkstedet.

Foruden et kun to og et halvt år gammelt værksted er der på adressen i Støvring også et udstillingsområde, blandt andet med Hustler og Alko græsslåmaskiner.

- Det er til professionelle. Mange kommer og ser maskinerne her eller også viser jeg dem frem der, hvor kunden ønsker det, siger Ulrich Sommer.

 

Servicebiler

En stor del af virksomheden, er servicebilerne.

- Jeg er kendt for en hurtig service og er ikke bleg for at komme ud efter klokken 16, fortæller Ulrich Sommer, som er født og opvokset på landet og helt fra barnsben har brug adskillige timer i en traktor, inden han læste til maskinmekaniker.

Servicebilerne er blandt andet udstyret med CO2 svejser, hydraulik værktøj og benzingenerator, så stort set alt kan laves direkte ude ved kunden. Kunderne bor i Nord- og Midtjylland, men US Maskinservice har også været i Sønderjylland for at løse opgaver.

 

Reservedelsportal

Et af de nyere tiltag for US Maskinservice, er at deres kunder kan få adgang til en stor online portal, hvor de kan bestille reservedele til landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og have- parkmaskiner.

Her kan man se reservedelstegninger og bestille alt i reservedele indtil klokken 17, hvorefter delene ankommer til kunden inden klokken 7 næste morgen.

- Vi har haft portalen i omkring et halvt år og har 53 brugere, fortæller Ulrich Sommer.

Reservedelene er fysisk placeret i Tyskland, som også står for håndteringen af bestillingerne.

 

Udlejer mandskab

Opgaverne for US Maskinservice er aldrig kedelige. En anlægsgartner ringer for at bestille reservedele og som så mange gange før når kunderne ringer, følger der en sideordre med.

Denne gang skal kunden bruge en vandingsmaskine.

- Hvis der ringer en, som skal bruge en traktor, så finder jeg også sådan en, smiler Ulrich Sommer, som trods sine mange år i erhvervet også har fået så specielle opgaver, at han har måtte spørge Google til råds, hvorefter jagten er gået ind på den helt specifikke maskine.

US Maskinservice udlejer også mandskab, hvis en kunde har behov for en maskinfører. Og hvem ved om udlejning af maskiner bliver næste skridt for US Maskinservice, som har åbent alle hverdage fra 7-17 og om lørdagen fra 8-12.

Fantastiske muligheder for nytænkning til den nye regering

Dette er et læserbrev, som vi hos Effektivt Landbrug har valgt at bringe i vores medier.

Start med at teste gradueret udsæd på to marker til efteråret

Planteavler Anders P. Møller begynder at kunne se resultater af sin graduering af udsæd og gødning. Præcisionsjordbrug er en disciplin, man hele tiden kan bygge ovenpå – jo flere data, man indsamler, jo mere kan man optimere udbyttet, fremhæver han.

Oplev USA fra New York til Orlando

På en spændende studietur fra 27. oktober til 6. november kan man se mange af USA’s højdepunkter på østkysten, besøge interessante landbrug samt maskinfabrikken i byen New Holland, som har lagt navn til det kendte mærke.

Æblehøst bliver langt under middel

Årets høst af danske æbler bliver nærmest katastrofal. I hvert fald hvis man skal tro flere avlere på Sjælland.

Danske Vandløb: For mange er fortsat med i vandområdeplaner

Antallet af vandløb, der indgår i vandplanerne i den kommende periode, er fortsat urealistisk højt, mener organisationen Danske Vandløb.

Høstoverblik: Godt i gang med høsten i hele landet

Mejetærskerne er i denne uge blevet luftet i vinterbyggen i alle landsdele. Effektivt Landbrug har bedt en række konsulenter fortælle, hvordan høsten er kommet fra start i deres område.

- Jeg kan blive nødt til at blive konventionel landmand igen

Hvis forslaget om at nedsætte den tilladte brug af konventionel gylle og halm bliver vedtaget i økobranchen, så overvejer den økologiske planteavler Klaus Aage Bengtson, som driver små 1.100 hektar, at vende tilbage til konventionel produktion. - Det vil virkelig være ærgerligt, hvis det her bliver hastet igennem. For det virker uigennemtænkt, siger han.

Så høstes der strandsvingel

Onsdag blev de første hektar strandsvingel høstet på Vestfyn. Og den er overraskende tør.

Case IH udfordrer til dyst i marken

Er du frisk på en udfordring, er Case IH klar til at komme forbi med deres Axial Flow-mejetærsker i håb om at kunne præstere lidt bedre, end hvad du selv kan. De udfordrer andre mejetærskere i spild, kernekvalitet og kapacitet.
Side 1 af 1586 (31720 artikler)Prev1234567158415851586Next