Sponseret af: Semler Agro A/S

Semler Agro Rykker ud i Marken

John Deere traktorer med redskaber fra forskellige producenter står klar, når Semler Agro tirsdag den 23. oktober rammer Fredericia med DemoTour 2018

Efterår betyder nærmest traditionen tro maskindemonstrationer mange steder i landet.

Også hos Semler Agro står efteråret i demo’ernes tegn. Således er man i fuld gang med dette års Demo Tour 2018, der i år startede i det nordjyske, og som tirsdag den 23. oktober finder sted hos Kring Agro A/S, Follerupvej 43, Fredericia fra kl. 10.00 – 16.00.

Her bliver er mulighed for at et se et udvalg af John Deeres traktorer i aktion i marken med forskellige redskaber spændt efter. Blandt andet jordbearbejdningsmaskiner fra Väderstad, gødningsspredere fra Sulky og endelig hjul- og teleskoplæssere fra Kramer.

På dagen vil der være specialister samlet i marken, der vil kunne fortælle om, og gennemgå de enkelte maskiner.

Demotouren slutter den 26. oktober med demodag ved Kalundborg.

 

Semler Agro A/S

Vejrup Industrivej 2
6740 Bramming

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer