bannerPos

Udvider forhandlernetværk for minilæssere

Fra venstre ses Bo Høst, Kurt Madsen, Brian Skøtt og Flemming Skøtt fra Helsinge Maskinforretning. foran de tre Giant minilæssere, som er startskuddet på den nye forhandling. Bo Høst og Brian Skøtt er næste generation i virksomheden.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
01-09-2020 11:10
Brdr. Holst Sørensen i Obbekær får nu den 35. danske forhandler af Giant minilæssere i form af Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland.

Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland bliver nyeste skud på stammen af forhandlere der skal levere Giant minilæssere. Med den nye forhandling, tilføjer Helsinge Maskinforretning endnu et kvalitetsprodukt til forretningen.

- Efter velovervejede dialoger med Brdr. Holst Sørensen, blev vi enige om en fælles grobund for et langt og solidt samarbejde, siger Brian Skøtt, der er salgskonsulent hos Helsinge Maskinforretning.

Gang i salget fra start

Netop som forhandleraftalen var underskrevet, blev de første to minilæssere sendt afsted fra den nye forhandler; den lette og kompakte G1500 og den mere robuste G2700 X-TRA HD+. Salgschefen er glad for den gode start. 

- Vi ser et stort potentiale i den hollandsk producerede minilæsser. Giant er kendt som en solid og kraftig læssemaskine, der løfter tungt. Vi ved, kunderne efterspørger den høje løftekapacitet. Det var derfor ikke svært at træffe beslutningen om den nye forhandling.” – Udtaler Bo Høst, salgschef hos Helsinge Maskinforretning.

Med tilslutningen af Helsinge Maskinforretning, tæller forhandlernettet af Giant minilæssere nu 35 forhandlere i Danmark. 

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.
Side 1 af 1930 (38598 artikler)Prev1234567192819291930Next