Ny Navnenyt uge 21-21 Nord

Genvalgt på formandsposten

Lone Andersen, viceformand i Landbrug & Fødevarer, er uden modkandidater blevet genvalgt for en to-årig som formand for Copa og Cogecas økologiarbejdsgruppe. Lone Andersen flankeres af to næstformænd fra henholdsvis Tyskland og Italien.

Økologi er højt på dagsordenen i EU og med EU-Kommissionens målsætning om mindst 25 procent økologisk areal i 2030, vil EU-arbejdet også de næste mange år få afgørende betydning for økologiudviklingen, mener Lone Andersen.

 -Først og fremmest er jeg glad og taknemmelig over at blive genvalgt som formand og frontfigur for Copa og Cogecas økologiarbejde. Det giver mulighed for at være i direkte kontakt med beslutningstagerne i EU-institutionerne og også fremover at kunne være med til at sætte dagsordenen i økologiarbejdet i Bruxelles, siger hun.

17-20-oe

Lone Andersen

 

--

Nye ved Klink & Jensen

Klink og Jensen Forsikringsmæglere A/S, som er en fusion mellem Agri Nords Landbrugets Forsikringsmægling og Klink & Jensen, har ansat tre nye medarbejdere.

Pensionsmægler Arne Justesen er ansat til at hjælpe Agri Nords landbrugskunder med at give overblik over landmandens personforsikringer og pensionsordninger. Det er et naturligt led i gennemgangen af landmandens forsikringer, at også person- og livsforsikringerne bliver gennemgået.

Arne Justesen har mere end 30 års erfaring med pensions- og personforsikringer fra både banker og forsikringsbranchen.

Arne Justesen

Arne Justesen

 

Forsikringsmægler Michael Elmgren er ansat med ansvar for landbrugskunder i Agri Nord i Aalborg.

Michael Elmgren har 20 års erfaring med både landbrug- og erhvervsforsikring fra flere af de store landbrugs-forsikringsselskaber. Senest som forsikringsmægler hos DMG for kunder i landbrugs- og erhvervssegmentet.

Michael Elmgren

Michael Elmgren

 

Forsikringsmægler Michael Godiksen er ansat med ansvar for landbrugskunder i Agri Nord i Aalborg.

Michael Godiksen har flere års erfaring med forsikring af landbrug.

Han er uddannet jordbrugsteknolog fra Vejlby Landbrugsskole i 2007 og har tidligere været ansat i maskinbranchen med salg af landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Han kommer senest fra en stilling som landbrugsassurandør ved både Topdanmark Forsikring og Alm. Brand. 

Michael Godiksen

Michael Godiksen

 --

Miljørådgiver vender hjem til Vestjysk

Den erfarne miljø- og politiske rådgiver, Helle Borum, er efter 13 år vendt tilbage til Vestjysk og ansat i en stillingen som miljø- og politisk rådgiver.

- Ringkøbing-Skjern kommune er min hjemkommune, som jeg er opvokset i, og som er det område, jeg kender bedst og brænder mest for. Så det glæder jeg mig meget til at beskæftige mig med igen, fortæller Helle Borum og fortsætter:

- Derudover er det hjemligt at komme tilbage til vestjysk. Jeg er meget tiltrukket af vestjysks flade organisationsstruktur og tanken om, at man godt kan være en mindre virksomhed, gavne landbruget og stadig have en sund forretning. Det giver mulighed for stærk tværfaglighed, nytænkning og videreudvikling, og det er vigtigt, når man vil bestå som mindre virksomhed.

Helle Borum kommer fra en lignende stilling i Sagro, hvor hun også arbejdede med miljø- og politisk rådgivning. I sin nye stilling kommer Helle Borum til at dele sin tid ligeligt mellem miljøgodkendelser på svinebrug og miljø- og politisk rådgivning i tæt samarbejde med bestyrelsen i vestjysk.

Helle Borum

Helle Borum

Læs også