Navnenyt uge 23-21 Nord

 

DLF ansætter ny markedschef

Anders Myltoft er blevet ansat som market manager i DLF, hvor han skal lede koncernens danske salgsorganisation, der står for hjemmemarkedssalget af frø til landbruget samt frø og gødning til detailsegmentet og det professionelle plænesegment.

Anders Myltoft tiltræder stillingen den 1. september 2021 og får base på DLF’s danske salgsafdeling i Odense-forstaden Højme. Anders Myltoft efterfølger Jørn Lund Kristensen, der har overtaget ansvaret for DLF’s frøproduktion i Danmark og Holland.

Anders Myltoft kommer fra en stilling som salgsdirektør i Rynkeby Foods og har inden da været ansvarlig for key account management-afdelingen hos Orkla C&S i Danmark og Norden.

Han kommer til DLF med en bred erhvervserfaring primært inden for FMCG (fast moving consumer gods), hvor han har haft marketing og salg som ansvarsområde. Anders Myltoft er uddannet cand. negot fra SDU og er bosat med familien i Odense.

23-22-oe

Anders Myltoft

 

 

Ansat ved Semler Agro

Per Bertelsen er ansat som salgskonsulent i Semler Agros afdeling i Redsted.

Per har et stort kendskab til landbrug og landbrugsmaskiner, han har været selvstændig landmand i 15 år, og har de seneste 8 år arbejdet som Servicechef ved Skov A/S.

Per Bertelsen

Per Bertelsen

 

Mathias Bonke Hansen er ansat som salgskonsulent i Semler Agro afdeling i Viborg.

Mathias tilgang til samarbejde er baseret på værdier som engagement, ærlighed og tillid.
Mathias brænder for at skabe solide, personlige og langvarige relationer med udgangspunkt i kundens behov og fokusområder.

Mathias Bonke Hansen

Mathias Bonke Hansen

 

 

 

Brdr. Toft ansætter endnu en sprøjtespecialist

Sprøjtespecialistfirmaet Brdr. Toft A/S med base centralt i det Østjyske har ansat Bjarne R. Lassen som Servicetekniker med speciale i sprøjteteknik og udstyr til præcisionslandbrug. 

Han indgår i firmaets bestående team, som alle er specialiserede inden for service, klargøring og syn af såvel nye som brugte sprøjter, udstyr til flydende gødning og bejdse samt udstyr til præcisionslandbrug, herunder autostyring.

Brdr. Toft – Sprøjtespecialisten har således nu tre uddannede synsinspektører og tre sæt synsudstyr, og syner alle typer og mærker af sprøjter i hele Danmark.

Bjarne R. Lassen er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, og har en bred erfaring indenfor landbrugsmaskiner, hvor han specielt har beskæftiget sig med sprøjte-, så- og gødningsteknik fra flere producenter, blandt andet Amazone og Kverneland samt autostyring på blandt andet Claas traktorer.  Bjarne kommer fra en stilling hos Traktor & Høst i Kolding.

Bjarne Lassen

Bjarne R. Lassen

 

 

To nye ansigter hos SDK

Brian Storgaard er ansat som salgs- og regionschef ved S. D. Kjærsgaard og får ansvaret for Vestdanmark og kommunikationsansvaret overfor Case IH-importøren. Han kommer fra en stilling i bilbranchen, hvor han blandt andet har gennemgået Volkswagens internationale uddannelser indenfor salg og marketing og blev dekoreret med Volkswagens guldnål 2015.

Brian Storgaard skal udover salgschefjobbet stå for certificeringen af »Red Excellence«-programmet, som er baseret på en række objektive kriterier, hvor importør og forhandler sammen gennemgår punkter såsom service, salg, marketing, værktøj og udstyr, HR og uddannelse.

Simon Holt Lorenzen er ansat som salgs- og regionschef ved S. D. Kjærsgaard for Case Construction i Østdanmark. Han kommer også fra en stilling i bilbranchen, hvor han har været ansat som salgschef hos Terminalen A/S, der er en landsdækkende bilforhandler med forhandlingen af både Honda, Hyundai, Mazda, Suzuki, Nissan og Toyota. Simon Holt Lorenzen får kommunikationsansvaret overfor Case Construction-delen og certificeringen Case Construction Pinnacle, der sikrer kunderne det højeste niveau af salgsservice og reservedele.

SDK har afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Karlslunde og Bornholm.

751-21-ef

To nye ansigter hos S.D. Kjærsgaard: Brian Storgaard (t.h.) er ansat som salgs- og regionschef for Case IH landbrugsmaskiner i Vestdanmark og Simon Holt Lorenzen som salgs- og regionschef for Case Construction i Østdanmark.

Læs også