L&F-direktør har 25-års jubilæum

For 25 år siden havde Anne Arhnung første arbejdsdag i Landbrugsraadet, som i dag hedder Landbrug & Fødevarer. I dag er hun administrerende direktør for selvsamme organisation, og der er sket meget i erhvervet, siden den nyuddannede jurist skubbede Axelborgs tunge dør op for første gang.

Anne Arhnung er opvokset på Fuglsang Gods på det østlige Lolland, hvor både hendes bedsteforældre og forældre var landmænd. Hendes store passion for landbruget førte i første omgang til en landbrugsfaglig grunduddannelse, inden hun læste jura på Københavns Universitet.

Selv om arbejdspladsen er den samme, har de seneste 25 år budt på mange forskellige titler og ansvarsområder. Hun startede som konsulent med speciale i dyrevelfærd, veterinærforhold og miljøret. Siden har hun blandt andet været sekretariatschef, områdedirektør, direktør for landbrugets innovationscenter Seges, og fra 2018 administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer.

Foruden adm. direktør i Landbrug & Fødevarer er Anne Arhnung også medlem af bestyrelsen i blandt andet Tænketanken Europa, Nyskovfonden, Geus og Danmarks Statistik.

Privat bor 52-årige Anne Arhnung dels i Hellerup og dels på gården nær Viborg med sin mand, landmand og formand for DLG, Niels Dengsø Jensen. Hun er mor til to døtre på 17 og 20 år.

Læs også