Erfaren landbrugsprofil til EDC Landbrug Poul Erik Bech

Mogens Worre-Jensen er ansat som landbrugskonsulent i EDC Landbrug Poul Erik Bech i Næstved, som er en dedikeret landbrugsmæglervirksomhed.

Mogens Worre-Jensen stoppede sidste år som inspektør på Vallø Stifts Landbrug efter mere end 30 år og flyttede til sit eget landbrug i Hårlev.

Mogens Worre-Jensen er født på Djursland i 1953 og uddannet landmand og merkonom i regnskab. Efter ansættelser i Jylland kom han i 1982 til Sjælland, hvor han blev overforvalter på Giesegaard Gods ved Ringsted.

Fra 1989-2020 var han inspektør på Vallø Stifts Landbrug og etablerede i 2001 driftsselskabet Dansk Landbrugs Management A/S (DLM) og i 2013 Dansk Landbrugs Share Farming A/S, som han var direktør for.

Mogens Worre-Jensen stoppede sidste år for at flytte til sin egen gård, Ny Toftegaard ved Hårlev. Her driver han cirka 100 hektar med planteavl og avl af varmblods- og fuldblodsheste under stutterinavnet Stutteri Worre.

- Jeg troede egentlig, at arbejdet på gården skulle fylde mit arbejdsliv. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg har mere energi og overskud end det, fortæller Mogens Worre-Jensen, der er glad for at blive en del af holdet hos EDC Landbrug Poul Erik Bech.

- Jeg glæder mig til de nye spændende udfordringer og dialogen med nye og gamle kontakter inden for landbruget. Samtidig har jeg en stor berøringsflade i hesteverdenen, hvor stadig flere landbrug bliver til hesteejendomme.

Læs også