Stor oprustning hos grøn tænketank

Den grønne tænketank Concito har ansat fem nye medarbejdere i en stor strategisk oprustning.

- Det er skønt at få så dygtige folk med på holdet i Concito. Alle kommer med stærke kompetencer indenfor klima og de vil med deres viden bidrage til, at vi kan bringe endnu mere viden i spil og være endnu mere til stede i den offentlige debat om, hvordan vi håndterer klimaforandringerne, siger direktør i Concito, Christian Ibsen om de nye ansættelser. Arkivfoto

Ifølge en pressemeddelelse har Concito kunnet vokse yderligere takket være en historisk stor donation fra Velux-fondene på 156 millioner kroner over de kommende fem år.

De fem nye medarbejdere er John Christensen, der er ansat som international seniorrådgiver, Inge Nilsson som sekretariatschef, Tue Damsø, der er ansat som seniorkonsulent og projektleder for projektet DK2020. 

Inge Nilsson har en fortid i blandt andet Miljø- og energiministeriet, mens John Christensen tidligere har været direktør for UNEP DTU, og har været hovedforfatter på en række klimarapporter til FN's klimapanel.

Derudover er Niels Kristensen ansat som klimaanalytiker og tilknyttet DK2020, mens Mads Jensen er ansat som analytiker og tilknyttet projektet Fremtidens grønne arbejdsmarked.

Læs også