Sagro opruster med to nye ledere

38-årige Lasse Frost og 46-årige Ulrik Sand Poulsen har begge første arbejdsdag hos Sagro den 1. november.

Den 1. november starter første arbejdsdag hos Sagro for 38-årige Lasse Frost og 46-årige Ulrik Sand Poulsen.

Lasse Frost bliver ny chef for regnskab i Herning og Holstebro. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Velas for Business-afdelingerne i Viborg og Søften. Han har tidligere været ansat i Nordea i henholdsvis Randers og Herning som landbrugsrådgiver, og er oprindeligt faglært landmand og jordbrugsteknolog, m.v. I øjeblikket er han i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Ulrik Sand Poulsen tiltræder en nyoprettet stilling som faglig ansvarlig. Han kommer fra en tilsvarende stilling som faglig ansvarlig i Vestjysk Landboforening. Han har tidligere været leder af regnskabskontoret i Lemvig og tidligere igen skattespecialist hos Deloitte og Taxpartner i Herning.

Glad for ansættelse

- Vi dannede blandt andet Sagro for fem år siden for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere, dygtige ledere og dygtige selskabs- og skattespecialister. Og det lever vi bestemt op til med disse to ansættelser, siger Palle Høj, der er direktør i Sagro, og tilføjer:

- Vi er lykkedes med at ansatte to meget dygtige ledere, der har stor erfaring fra rådgivningsbranchen, er lokalt forankrede og derfor har et stort kendskab til vores område og kundernes behov.

Læs også