bannerPos

Erfaren sælger til Brdr. Holst Sørensen

Redaktionen

22-05-2019 16:46

Frank Johansen er pr. 15. maj tiltrådt som ny sælger hos Brdr. Holst Sørensen.

Han får ansvaret for salget af Siloking mikservogne i hele Danmark og vil derfor både have kontor i Obbekær og vil være at finde på vejene. Frank Johansen har stor erfaring med kontakt til landbruget og har været i maskinhandlerbranchen i mange år.

Ansættelsen sker i forbindelse med Brdr. Holst Sørensens nylige import af Siloking Mikservogne. Importprogrammet består af selvkørende mikservogne med en kapacitet fra 12 – 32 m3 og bugserende mikservogne med en kapacitet fra 7 – 45 m3.

Den første Siloking mikservogn fra Brdr. Holst Sørensen bliver udstillet ved Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa og ved Landsskuet i Herning. Her kan interesserede se nærmere på maskinen, få brochurer og mere info, samt aftale tid for en efterfølgende demonstration.

Danmarks drænsystem er en stor og vigtig national investering

Dræningen af en stor del af landbrugets arealer har en samlet værdi af 26 milliarder kroner. Det må være et krav til en ny vandløbslov, at vi bevarer værdien af denne nationale investering, mener formanden for Danske Vandløb.

Udfordret med vand på marken?

Konsulent giver bud på de mest almindelige årsager til udfordringer med vand på marken, og kommer med forslag til løsningsmuligheder.

Kalk udfælder tungmetaller og fremmer regnormes aktivitet

Ved kalkning udfældes tungmetaller som aluminium og jern, og jordens porøsitet forbedres, da kalk blandt andet kan influere på dannelsen af mikro- og makroaggregater. Ligeledes påvirkes regnorme positivt af kalkning.

- Hvis vi kunne dræne himlen, så gjorde vi det

Dræningsgrejet er blevet opdateret væsentligt hos SM Entreprenørfirma A/S i Roslev på Salling. Men lige nu er alles fokus på at få bjerget årets høst.

Historiske merudbytter for svampebekæmpelse i vinterhvede

Syv ud af ti landsforsøg i vinterhvede er gjort op, og de foreløbige resultater viser, at de ældre sorter skuffer. Heldigvis finder nye vej og gør det godt. Der er dog en stor variation i merudbytter mellem sorterne.

Går i hegnet med fem blade på kniven

Det er højsæson for hegnsklippere landet over på bagkant af høsten. I Sønderjylland huserer Hans Jørgen Petersen fra Øster-Lindet Maskinstation, og han har nok at se til.

Få styr på overgangsordningen til det nye feriesystem

Overgangsperioden til den nye ferielov træder i kraft allerede den 1. september 2019 og får betydning for alle lønmodtagere – og medfører nye krav for dig som arbejdsgiver.

Lad os få nogle flere digitale skæverter i stalden

Jeg vil vove den påstand, at hvis vi havde de fornødne digitale løsninger og data, så vil vi kunne eliminere en stor del af de heldbaserede resultater.

Kalkning bør igen komme i fokus

Der er frem til 17. september mulighed for at få tilskud på op til 100 procent til rydning og hegn i visse Natura 2000-områder.
Side 1 af 1613 (32249 artikler)Prev1234567161116121613Next