bannerPos

Erfaren sælger til Brdr. Holst Sørensen

Redaktionen

22-05-2019 16:46

Frank Johansen er pr. 15. maj tiltrådt som ny sælger hos Brdr. Holst Sørensen.

Han får ansvaret for salget af Siloking mikservogne i hele Danmark og vil derfor både have kontor i Obbekær og vil være at finde på vejene. Frank Johansen har stor erfaring med kontakt til landbruget og har været i maskinhandlerbranchen i mange år.

Ansættelsen sker i forbindelse med Brdr. Holst Sørensens nylige import af Siloking Mikservogne. Importprogrammet består af selvkørende mikservogne med en kapacitet fra 12 – 32 m3 og bugserende mikservogne med en kapacitet fra 7 – 45 m3.

Den første Siloking mikservogn fra Brdr. Holst Sørensen bliver udstillet ved Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa og ved Landsskuet i Herning. Her kan interesserede se nærmere på maskinen, få brochurer og mere info, samt aftale tid for en efterfølgende demonstration.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next