bannerPos

Landboformand har trukket sig

Landboforeningen Limfjord meddelte torsdag aften, at deres formand, Claus Clausen, trækker sig som formand for foreningen. (Arkivfoto)

Tenna Bang

Journalist
09-02-2019 06:00
Formanden for Landboforeningen Limfjord, Claus Clausen, har valgt at trække sig som formand for foreningen. Han ønsker ikke at kommentere baggrunden før i næste uge.

Kun en uge efter generalforsamlingen ved Landboforeningen Limfjord har foreningen meddelt, at formanden Claus Clausen har trukket sig som formand.

Claus Clausen har altid været aktiv i foreningslivet og søgt indflydelse såvel gennem landboforeningen som i politik, hvor han er en del af byrådet i Venstre i Viborg Kommune.

Til Effektivt Landbrug siger Claus Clausen, at han gerne vil følge op på hans beslutning om at trække sig som formand i næste uge, og at han ikke lige nu har kommentarer til baggrunden for hans valg.

Effektivt Landbrug erfarer, at Claus Clausen har valgt at trække sig som formand af personlige årsager.

Grundet ferie er konstitueringen af en ny bestyrelse udsat til senere i februar.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next