bannerPos

Ny mand i SLF

Keld Jakobsen

Udvikler
14-08-2019 10:00

53-årige Lars Mollerup er ansat som ny driftsøkonomikonsulent i SLF – Sønderjysk Landboforening – fra 1. august.

Dermed er endnu en medarbejder i Vojens klar til at give kunderne den bedste service og rådgivning.

Lars Mollerup skal hjælpe med salg og rådgivning i forhold til kundernes drifts- og likviditetsbudgetter. Han er uddannet hortonom og færdiggjorde sidste år HD i regnskab.

Han har tidligere arbejdet hos Energinet i Fredericia og Scanenergi i Herning samt Cheminova.

Lars Mollerup er opvokset på en gård tæt ved Lemvig og overvejede at blive landmand, men syntes, at det blev for kedeligt kun med bygmarker. Han uddannede sig med ønske om at arbejde med gartneri og frugtavl, havde job på et gartneri i Californien et års tid og skiftede til el-branchen, da han kom hjem.

Nu ser han frem til kundekontakten og det at hjælpe den enkelte kunde med individuel rådgivning.

  

Vestjyllands Andel køber én af landets største specialforretninger

Fra 1. oktober 2019 overtager Vestjyllands Andel aktiviteterne i AgroLand i Vamdrup. I samme forbindelse ændrer grovvareselskabets fysiske butikker navn fra Energi & Hobby til netop AgroLand.

New Holland viser nyt frem på Have og Landskab 2019

De besøgende på New Holland standen ved 2019-versionen af Have og Landkab kan se frem til at opleve et line-up af nyheder indenfor kompakt-traktorer, traktorer, jordfræsere og CE-maskiner.

- Det er fuldstændig »Klods-Hans«, at man skal være færdig med at høste 20. august

Europaparlamentariker Asger Christensen (V) har bedt EU-Kommissionen om svar på, hvordan de andre lande tolker reglerne, når det kommer til de høstfrister, som danske landmænd skal overholde.

Ingen yderligere stramninger til landbrugets brug af sprøjtemidler lige om hjørnet

Den nye miljøminister Lea Wermelin (S) vil afvente undersøgelser, før hun eventuelt vil sætte gang i yderligere stramninger for landbrugets brug af sprøjtemidler. Dermed er forbud mod sprøjtning på §3-arealer også foreløbigt udskudt.

Lad markskydning fortsætte

Skydning af avlsdyr på marken skal nedbringes. Den praksis skulle hindre, at udegående dyr blev stressede af transport op til slagtning, og det bør kunne fortsætte, mener Erling Bonnesen, der har stillet to spørgsmål til fødevareministeren.

Fint udbytte i mosejorden

Onsdag eftermiddag kunne Jan Nørgaard endelig køre mejetærskeren ud i maltbyggen ved Store Vildmose i Vendsyssel. Nu køres der på højtryk, så alle afgrøder forhåbentlig er i hus inden onsdag i næste uge, hvor der igen er lovet regn.
Side 1 af 1611 (32212 artikler)Prev1234567160916101611Next