bannerPos

Nye ved LandboNord

Peter Lohse

Redaktionen

13-04-2019 09:45

Peter Lohse er tiltrådt som intern IT-konsulent ved LandboNord. Han har mere end 14 års erfaring med IT-brugersupport og er uddannet datamatiker. Senest har han arbejdet som supportkonsulent i Complea A/S, hvor han sad med kundesupport af hostede kunders IT-installationer.

Brian Andersen er tiltrådt som juniorkonsulent i Strategi og Virksomhedsøkonomi. Han er uddannet jordbrugsteknolog fra Erhvervsakademiet i Aarhus, hvor han har læst Agro Business Economist-linjen. Forud for uddannelsen har Brian Andersen gennem flere år arbejdet som produktionsleder indenfor kvæg.

Søren Bonde er tiltrådt som digitaliseringskonsulent i LN Digital. Han er uddannet civilingeniør i værdikæder og innovationsledelse ved Aalborg Universitet i 2016. Fra job og studie har Søren Bonde erfaring med forretningsudvikling, optimering og digitalisering af processer og arbejdsgange. Han har både arbejdet med kundevendte opgaver og IT-tekniske opgaver som blandt andet teknisk supporter hos Telenor.

Høsten er startet sent i Spanien

Det har været en rimelig vækstsæson, og de første udbytter i vinterbyg ligger på pæne normaludbytter. Det fortæller jyske Vagn Fog-Petersen, der driver 200 hektar i det sydøstlige Spanien.

- En foderplan er ligegyldig, hvis køerne sorterer

D&K-rådgiver Rasmus Bygum-Krarup fastslog vigtigheden af at lave en foderblanding, køerne ikke skiller ad.

Semler Agro vil etablere ny afdeling på Lolland-Falster

Semler Agro og Søllested Maskinforretning er ikke blevet enige om en aftale om John Deere-salg i fremtiden, og nu leder Semler Agro efter et nyt domicil på Lolland-Falster. Det er helt afgørende, at vi fortsat er tæt på kunderne, siger Semler Agros direktør.

Katastrofe-høst på op mod halvdelen af de franske marker

Især vinterrapsen er hårdt ramt af tørkeperioder. - Men også mange kornavlere i det centrale Frankrig vil blive positivt overrasket, hvis de høster en tredjedel af deres normaludbytte, siger danske Karsten Work, der driver landbrug i Frankrig.

Slagtesvineproducenter forventer at producere mindre

Dansk slagtesvineproduktion vil falde 4-6 procent i de kommende tre år, vurderer Landsforeningen af Dansk Svineproducenter efter at have lavet en undersøgelse blandt sine medlemmer.

Dybt uenige Aarhus-professorer: - Jeg mener, at Stiig Markager tager fejl i flere påstande

Det er problematisk, at professor i havbiologi Stiig Markager udtaler sig om forhold, der ligger uden for hans fagområde, lyder det fra Jørgen E. Olesen, professor i agroøkologi.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.
Side 1 af 1573 (31459 artikler)Prev1234567157115721573Next